Közlemény

Collapse
No announcement yet.

pannónia

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

pannónia

1 éve sikerült egy pannónia t5h-hoz jutnom,még nem legális de már össze raktam és van 1 problémám az első agy csapágyrészéhez hozzá ér a fékfedél csúcsa ha a tengely csavart jobban meghúzom akkor már nem is forog a kerék ha tud vki segitsen köszi. Hát a bemutatkozásom nem túl jól sikerült,sikerült összekevernem az oldalakat node sebaj a profilomon úgyis olvasható a lényeg.Én 74-ben láttam meg a napvilágot a motorom 72-be,sajnos az egészségügybe dolgozom igy csak mostanra sikerült pénzt gyűjtenem a motorvásárláshoz meg kellett hozzá egy veterános ismeretség aki ajánlotta.A motor szereléséhez sosem volt érzékem de mindig megdobbant a szivem amikor egy pannónia elhúzott mellettem.Talán a régi emlékek miatt,csakhogy az én motoromból nem lesz kistraktor mint az édesapáméból mert már van aki örökölje tőlem,2 is.
    Utoljára szerkesztve a következő által: csacsa73; 2011 szept. 12, 16:43.

Ödv! Valószínüleg valami kimaradt a szereléskor. Felrakok egy rajzot, igaz nagyfékdobosé, de a távtartók ugyan azok. Ellenőrizd le!
    Attached Files

Komment

A 6-os számú elem kisfékdobosra is kell ? mert nekem olyan nincs.És mi a neve.

Komment

Szia!
        Nem, a kisfékdobosra nem kell. Ahelyett a kosfékdoboson egy lemez fedélvan, amit 3 csavar rögzít. A fedél alatt agy filc porvédő található lemez házban. Ha jól emlékszem ebbe megy bele az első tengely vastagabb része és az agyban lévő távtartóhoz támaszkodik a pereme.
        Üdv!

Komment

köszi sokat segitettél.

Komment

Örülök, hogy segíthettem!

Kérdezz bátran a fórumon, hidd el mindenki segít, ha tud.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X