Közlemény

Collapse
No announcement yet.

medbali76 bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

medbali76 bemutatkozás

Sziasztok, Medek Balázs vagyok Somogyból és már közel 20 éve régi usa vasakkal vagyok körülvéve.
    Jelenleg 3 autóm van amik törödést igényelnek. Egy 69-es Mercury Cougar és 2 db Chevy Nova.

Légy üdvözölve én ugyan Cz mániákus vagyok de a Suzuki mellett nekem is van egy Chevrolet Lumina Apv-m mint illik 3.8-as kettős üzemű gépem is.
    CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Click image for larger version

Name:	BUICK straight 8 001.jpg
Views:	1
Size:	197.3 KB
ID:	143100.....és akkor beemeljük a motort a váltóval ...../ straight eight /
      sepy, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

.és akkor beemeljük a motort a váltóval .../ straight eight /
        Szép-szép, de miért ehhez a bemutatkozáshoz írtad ezt az üzenetet? Lehet, hogy máshol jobban mutatna/érthetőbb lenne?

Komment

...régi USA vasakkal vagyok körülvéve. Ezért bátorkodtam ide "feltenni" . Ez is amerikai szgk - a való - gondolom nem sűrűn előforduló darab itthon . Egyébként működés közben is meg lehet nézni : YouTube : Vizes nyolcas helyett. Esetleg rossz helyen van , nyugodtan törölhető. Üdvözlettel.

Komment

...régi USA vasakkal vagyok körülvéve. Ezért bátorkodtam ide „feltenni” . Ez is amerikai szgk - a való - gondolom nem sűrűn előforduló darab itthon . Egyébként működés közben is meg lehet nézni : YouTube : Vizes nyolcas helyett. Esetleg rossz helyen van , nyugodtan törölhető. Üdvözlettel.
            Szia Dafko54!

Ne haragudj a kérdésemért, de ezt az üzenetet te írtad, vagy esetleg valahogy máshogy került ide? Bocs, hogy így kérdem, de számomra egy kissé nehezen értelmezhető a szöveg, ami az én hibám, emiatt nem írtam volna.

De volt itt korábban egy spam-robot és az kezdett el hasonlókat írni "magyarul" a fórumba. Még szerencse, hogy a gugli-fordított mondatok könnyen kiszűrhetők. Az a robot a saját nicknevén írt. Azóta fejlődhetett annyit, hogy valamely meglévő fórumtag bőrébe bújva próbál meg így dolgozni.

Még egyszer mondom, nem sértésnek szántam és várom megerősítő válaszod. Ha mégsem te voltál, akkor az már érdekesebb eset.
            Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Szervusz CZsolti . Én követtem el a bűnt , a robotoknak semmi köze a dologhoz . Az USA "vasak" miatt tettem fel a képet , mivel egy soros nyolchengeres szgk ( 500 kg felett van ) blokk, mechanikus váltóval , 1942-l - ráadásul működőképesen- nem sűrűn előforduló darab. Gondoltam örülnek azok, akik ezen a "vonalon" tevékenykednek veterános vonatkozásban. Üdvözlettel.
              sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a válaszodat. Így rendben van és meg is nyugodtam.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X