Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!Zsolti vagyok.Mozdonyt vezetek a MÁV-nál.Van egy 1985-ös JAWA 350/638-as vasam.Az év elején ébresztettem fel 14 évig tartó téli álmából a kicsikét!Kapott egy vadiúj VAPE gyújtást,gumikat,hajtásláncot és egyéb járulékos hozzávalót.Megérdemelte mert sok örömöt okozott a hosszú évek során és mivel az APUKÁMTÓL kaptam 87-ben a sikeres érettségimre a szívemhez nőtt.Ennyit rólunk tömören,örülök hogy részt vehetek a fórumon!Sziasztok!

Szia Zsolti, isten hozott!

Mozdonyt vezetek a MÁV-nál.
    Akkor Te jóval nagyobb vasakhoz vagy szokva, mint mondjuk én aki szereti a mechanikus karórákat...

Üdv: Lemezjáték
    sinter, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Druszám!

Ennyi közös vonás. CZsolti után G.Zsolti. Na jó, én csak PI-KO-s villanyvasutat irányítottam testközelből, de én is apukámtól kaptam a CZ-350-esemet, amit reá való tekintetből is szeretnék ismét működőképessé tenni. Igaz, hogy a tied 638-as és nem 634-es blokkos, de sebaj. Azért még tudunk egymásnak segíteni.

Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Érezd jól magad nálunk és légy aktív fórumtag.

Üdvözlettel: CZsolti
      Che és sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia! Beletrafáltál,a másik gyengém az órák!Imádom a régi ketyegős remekműveket! Üdv:Zsolti!

- - - Updated - - -

Szeva Zsolti!Örülök hogy reagáltál az irományomra,és remélem tudunk egymásnak segíteni!Már lenne is hozzád kérdésem! Üdv:G.ZSOLTI!
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Már lenne is hozzád kérdésem! Üdv:G.ZSOLTI!
          Rajta, ne tartsd magadban.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X