Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Krómozás

Abban kérném a segítségeteket,hogy tájékoztassatok afelől,a lakóhelyemhez legközelebb hol tudnák megoldani hogy a régi krómot eltávolítsák alkatrészekről,hogy újra lehessen krómozni. Ja igen! Pápán lakom.

Ők az én lakóhelyemen vannak: Szabó Bt. Fémcsiszolás-galvanizálás-nikkelezés-rezezés-krómozás - Főoldal - Szabó Bt. Fémcsiszolás-galvanizálás-nikkelezés-rezezés-krómozás Én még nem krómoztattam,de mindenki ajánlja! Postázni is lehet....

Komment

Ja igen!

Ha egy kicsit írnál magadról többet is...Ja, igen....

Komment

Szente Károly vagyok! 1954-ben születtem,karosszéria lakatos a szakmám.Nős vagyok,két gyerekem van,és két unokám. Szeretek bíbelődni öreg járgányokkal,elsöként egy Lada 21011-est újítottam fel,2008-ban, amit a múzeális minösítö vizsgán megfelelőnek találtak,és ennek kapcsán OT-s rendszámot is kapott. Majd következett egy Riga 12-es,most meg egy Verhovina 3-ban vagyok benne. No ennek az alkatrészeit kellene újra krómozni!
        mir-mur, emu és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Károly! Köszönjük a bemutatkozást. Én is karosszérialakatos vagyok és én most újítok fel éppen egy 1974-es 2101-es Zsigulit.....
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Kedves Károly!

Köszönjük a -tartalmas- bemutatkozásod....így már minden világos...,

Ha szánnál egy kis időt a fórumon és elolvasnád a bemutatkozás rovatban az apró észrevétel című topicot, akkor Neked is minden világos lenne.

Egyébként a kérdéseddel kapcsolatban biztos kapsz érdemi felvilágosítást, hozzád közelebb lakó veterános tagtársunktól is...

Én, sajnos kiesem abból a körzetből, alföldi lévén...

Még egyszer, Üdvözlégy körünkben...

Fergusson
            CZsolti és sepy kedvelte ezt.

Komment

Köszi a választ! Sok sikert kívánok hozzá,és kitartást! Nem tudom csináltál-e már ilyet végig,de sok macerával jár a múzeális minősítő (veterán) vizsga. Lényegében az első és a hátsó rendszám között mindent megnéznek. Ha netán valami alkatrészre lesz szükséged ami nekem netán van,nyugodtan írjál,- megoldjuk!
              CZsolti és emu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X