Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Opel "OLYMPIAI" próbálkozások

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Opel "OLYMPIAI" próbálkozások

Sziasztok Laci vagyok Györ-M-Sopron megyéből. 57 éves.Elég későn csapott meg az öreg vasak szele, de ahogy elért azóta sodor magával rendesen.A benzingőzt egy töltőállomáson is szívom magamba mivel ott dolgozom.Van egy állólámpás Mercim,ez már forgalomképes 4 évig küzdöttem vele sok segítséggel. Most egy egyszerűbb de öregebb vasat kellene felélesztenem Sokak szerint őrültség ,de ha már valaki az akkor az ilyen megjegyzések simán elmennek a füle mellett.Van egy városi egyesületünk is ahol tevékenykedem.Próbálok majd itt is ötletek kérni Opel olympiás ügyekben .Elérhetőségem 30-4168464.Jelenleg beazonosítási problémáim vannak ,ha valaki otthon van rendesen ebben a típusban szívesen beszélnék vele! Üdv Laci

Vecsei eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Opel olympiás
    ..........évjárat , ccm ? Vagy legalább egy kép -nem kell a konkrét autóról , csak úgy akárhonnan egy olyan .
    Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2015 jan. 08, 15:19.
    Vecsei, St.Z.350 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Üdv a fórumon - végre újra egy megyebeli. Lehet találkoztunk is már, bár állólámpás Merci most csak egy ugrik be, egy barna (vagy vöröses? ) példány a szülővárosomból.

A típusjegyes kérdésednek szerintem itt nyiss egy új témát:

Típusjegyek

Aztán amit tudunk segítünk.
      Vecsei kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Szia 1956 vagy 57-es Opel Olympia Rekord tipusról van szó,1500kcm benzines.Sajna az alvázszáma nem látszik már a homlokfalon ,kettő forgalmit kaptam hozzá,valószínű az egyik motor csere miatt van.Az autó amúgy teljesen szétszedve,dobozokban.Kaszni kilakatolva de mások szerint az eleje 56-os tipusé,a hátulja 57 es tipusé!!!!!!!!Az is lehet hogy valaki tényleg kettőből alakította ki??????Próbálok majd képet küldeni de új vagyok és nem 20 éves még nehezen kezelem az oldalt.Addig is köszi a segítséget jól esett!!!!

- - - Updated - - -

Szia köszi a segítséget ,próbáltam új témát nyitni ,bár most ismerkedem az oldal kezelésével még csak és döcögve megy.
        Én az Övári egyesületben vagyok tag.Itt nem tudok w115-ről,Győrben már van állólámpás Merci.
        Üdv Vecsei

Komment

Megeshet, hogy kettőből van, lévén ez Magyarország. Ha nem is átbarbárkodták, akkor is lehet éppen csak kicsit eltérő elemek voltak a javításhoz régebben.

Én az Övári egyesületben vagyok tag.Itt nem tudok w115-ről
          Én Kapuvárra gondoltam, ott volt egy barna állólámpa régebben.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

1500 ccm ? - akkor bocs de finoman rá kell hogy kérdezzek az anyagi körülményeidre . Ahhoz a motorhoz az alkatrészt kg / arany áron lehet beszerezni . Ezért adott fel a haverom egy ilyen projektet a nyáron . Főteng csapágy , dugó , olajszivattyu , a főteng nem szimeringes hanem -burman , ami mérettelen , csak a saját jó .......stb .

Szóval , kíváncsian várom a fejleményeket . Ha van rá elég " kedved " azért ne add fel .
            CZsolti és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X