Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok!Szeretnék bemutatkozni,Huszár Csaba vagyok,35 éves.Motorozni még 12 éves koromban kezdtem,édes apám ösztönzött,neki régen egy p-12-es Pannóniája volt.Első motorom egy Romet Kadet volt (rengeteget kellet javítani),utána egy 250-es Jawa volt,papírok nélkül vettem,és a gyújtása is át volt alakítva mágnesesre.Szerettem vele motorozni,nagy váltás volt a Romet után,de egész jól ment,mindig a határt jártam vele.Teltek az évek,már túl vagyok jó pár motoron,de most van egy Triumph-om,és egy Pannónia TLF-em. Sokat vagyok a garázsomban,mindig van mit csinálni.Amit csak tudok,magam csinálok a motorokon.

Szia Hufi!

Szeretettel üdvözöllek a fórumban. Örülök, hogy regisztráltál. Nagyon szép kis gyűjteményed van mind tapasztalatból, mind motorkerékpárokból.

Ami elsőre megfogott az a mágnesgyújtású 250-es Jawa. Ezt hogy oldottad meg? Pannónia lendkerék, esetleg valami más?

A Triumphról és a TLF-ről szívesen látnánk képeket.

Jó fórumozást kívánok a többiek nevében is.

Üdvözlettel: CZsolti
    Scott, -t5- és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok Markovics László vagyok egy Gaz 69-es restaurálása közben ütköztem egy problémába ebben szeretnék segítséget kérni.A problémám a gyári Afrikai színkód kiderítése lenne.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X