Közlemény

Collapse
No announcement yet.

egy újabb jawa 250/559 felújítgató

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

egy újabb jawa 250/559 felújítgató

Kedves Veteránosok !

Régi bútor darab vagyok a motorozók között, sőt néhány éve már van egy 1968-as Jawa 250/559-es motorom is, de a motorszerelésben csak erős amatőrnek számítok. Amúgy gyermekkorom óta kisebb nagyobb megszakításokkal kapcsolatban voltam olyan járművekkel, mint a Riga, Verhovina, Danuvia, MZ trophy, majd később a Yamaha ER6F, Yamaha YBR250, Yamaha Fazer 600, és most ez a régi-régi Jawa...kellett ez nekem???
    Az utóbbi időben egyre intenzívebben nézegettem a veterán fórum különböző témáit és ezekből ihletet kaptam az öreg motor előszedésére, a felújítási szándék megerősítésére, illetve a közösségetekhez történő csatlakozáshoz. Egyébként a kommentekből számomra az jött le, hogy nagyon sok hozzártő és a motorokat nagyon szerető amatőr és szakértő jött itt össze az elmúlt években, akik egymást segítve pátyolgatják a régi vasaikat. Tudom, hogy az öreg járművek rendbetételéhez sok pénz, idő, szakértelem és türelem kell, és bár nekem ezekből kevés van, a közösség erőt adhat.

Üdv: karezoli

Üdv a csapatban és sok sikert . HA tudok szivesen segítek , bár magam csak lelkes amatőr vagyok
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Szeretettel üdvözöllek én is. Nagyon szép bemutatkozást írtál. Örülök, hogy ezentúl nem csak olvasóként, hanem aktív tagként is részt veszel a fórum munkájában. Köszönjük az elismerő szavakat, de igazából csak az van, hogy közös téma köré gyűltünk össze és szeretjük reszelgetni ezeket a régi járgányokat. Egymás tapasztalytaiból igyekszünk tanulni és épülni.

Örülök, hogy csazlakoztál, Isten hozott.

Üdvözlettel: CZsolti

- - - Updated - - -

A logódat kiegészíteném:

sepy kedvelte ezt.

Komment

Ba701 és CZsolti !

Köszönöm a szíves fogadtatást.
        A javasolt logo szenzációs és ideillő. Még gondolkodom a cserén...

Üdv: Karezoli
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a szíves fogadtatást.
          Mi pedig a regisztrációt! Arról BA701 és én is mélyen hallgattunk eddig, hogy a Jawa - CZ vonalat képviseljük. BA701 Californianja a VAM-ban is be lett mutatva. Az én CZ 472-es gépem pedig - igaz regisztrálásom óta - de készülő(fél)ben van.

Bizonyára a többi márkatárs is jelentkezik. (Ha konkrét tanácsot, vagy véleményt kérsz, akkor bizonyosan. )

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X