Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás

Sziasztok!
    Teljesen véletlenül akadtam rá erre az oldalra. Ugyanis vettem egy 21 éves, még nem veterán trabantot, amit szeretnék felújíttatni. Elsöként motort kell benne cserélni, és ehhez kerestem motorblokk adásvételi szerzödést, amit itt találtam. Szóval így kerültem ide. ÃŒgy egy kicsit különcnek érzem magam ezen a fórumon, de remélem, hogy egyszer majd az én autóm is eléri, és még nálam, a veterán kort. Magamról annyit, hogy nem szerelek autót, mert nöként nem értek hozzá, csak szeretem a trabit a maga egyszerüségével. Számomra "kultautó".

Kedves Nati!

Nincs abban semmi különcség,hogy valaki NŐ,nem szerel autót,nem ért hozzá és felvári /ferrari/helyett,-csak a trabit szereti.Valamikor egyikőnk se értett semmihez/még ma is vannak fehér foltok/,de az idők folyamán megtapasztaltuk,megtanultuk és gyakoroljuk.Az életben elég sok technikában jártas nővel lehet találkozni és te is lehetsz még ilyen,-egyáltalán ne legyen kissebségi érzésed!A trabant egy jó pár év múlva igen értékes nagy veteránná fog válni,-érdemes szeretettel bánni vele.Arra,hogy véletlenül idetaláltál,személy szerint én örülök,-gondolom a többiek is és remélem jól fogod itt érezni magad.Amennyiben hosszú távon gondolkodsz trabantban,még most gyűjtögess hozzá alkatrészt,mert most még bőségesen találsz,de nem lesz mindig így!Végezetül jó autózást,tapasztalást,tanulást és gyakorlást!

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X