Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Üdvözlet Dunaújvárosból az oldtimer járművek kedvelőinek.Nekem 2 öreg autóm van felújítás alatt és egy Csepel 125-öm.amivel van gondom és a többi kolléga tudására-tapasztalatára lenne szükségem.szívesen megosztanám az én tapasztalataimat is másokkal.én villanyszerelő vagyok,60 éves és régóta kedvelem az öreg jármúveket.
    Egyenlőre ennyit.
    ÜDV
    Melkvi István

Szervusz! Üdvözöllek Köztünk! Bár én más gyártmányt-típust ismerek, de mindig öröm egy magyar gépezet felélesztésléért küzdőt megismerni! Kár, hogy már nincs igazi magyar motorkerékpár gyártás... Számíthatsz a segítségünkre!
    CZsolti, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Isten hozott István!
      Tapasztalat megosztásból itt nincs hiány, és remélhetőleg a jövőben sem lesz, úgyhogy kérdezz bátran.
      Csepel ügyben én is tudok segíteni, épp egy váltót vettem górcső alá mivel kidobálja a sebességeket, úgyhogy most nagyon benne vagyok.
      A két öreg autó egyébként milyen gyártmány? Biztos a többieket is érdekelné.
      sepy és pasetta kedvelte ezt.

Komment

stefan54
        egy Csepel 125-öm.amivel van gondom és a többi kolléga tudására-tapasztalatára lenne szükségem.
        Szia!

Ne kímélj minket, mondd mi a gondod vele!

Én egy kissé leharcolt D-Csepel 3. boldog tulajdonosaként tanultam meg, mennyit kell szerelni, hogy napi használatra hadra fogható legyen...Előtte elkényeztetett a sors, mert MZ-im voltak...
        pasetta, gesszti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X