Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szervusztok (Crisold)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok (Crisold)

Üdvözlet mindenkinek!
    Köszönöm, hogy csatlakozhattam a csapathoz, jó látni, hogy nem csak létre hozta valaki, hanem élő is a fórum!
    Sebestyén Antal vagyok, Budapesti lakos. Jelenleg, nagy sajnálatomra, nem rendelkezem egyetlen szépkorú ékszerrel sem, de a hosszú motormentes évek elsorvasztó élettelensége után úgy érzem, lassan eljön az idő, hogy újra nyeregbe pattanva rójam kis hazánk csodálatos aszfaltcsíkjait. Valamikor tizenX évvel ezelőtt, 14 évesen egy simson s51-el kezdtem, melyet atyámhoz hűen az ő óvó és segítő személyével együtt, még a használatba vétel előtt át kellett alakítanom. Ennek köszönhetően a 70 es, 4 sebességes kisgép egy igazi ékszer lett. Sajnos, ahogy elért a kamasz kor, egész életemben szégyellni fogom magam ezért, megcsaltam hű társamat és egy 125-ös marauder nyergében folytattam utamat. Ez nem volt szerencsés váltás, mert bár mint külsőleg, úgy hangzásban gyönyörű gép került lábaim közé, a nehéz vázat nem igazán bírta el a kis acélszív, ami a motorozás élményét igen csak megtépázta. Így alakult, hogy mikor megszereztem a B jogosítványt, elfordultam a kétkerekű világtól és egész a mai napig autóval közlekedek. Mint ahogy a szóhasználatomból is kiolvasható, ez nem egy nagy élmény, de kényelmes és célravezető. De mint minden benzingőzben érlelt fajtársam, én sem vagyok képes elfeledni a szabadság élményét, amit kis paripáim adtak, így évről évre közelebb kerülök, hogy ismét lóra pattanjak. Találtam is rá megfelelő indokot, ami a fogyasztás és a parkolódíj, így a környezetem sem néz teljesen elmeháborodottnak. Kinéztem egy típust, mégpedig a honda kis iker125- ösét, így jutottam el ide, hozzátok és remélem, idővel közétek.
    Röviden ennyi, hosszabban pedig az idő és a további hozzászólásaim lesznek, amik véleményalkotásra késztethetik az itt fellelhető embertársaimat kilétemről.
    Mégegyszer köszönöm, hogy itt lehetek és remélem idővel én is hasznos tagja lehetek társadalmatoknak!

Találtam is rá megfelelő indokot, ami a fogyasztás és a parkolódíj, így a környezetem sem néz teljesen elmeháborodottnak. Kinéztem egy típust, mégpedig a honda kis iker125- ösét, így jutottam el ide, hozzátok és remélem, idővel közétek.
    Kedves Crisold, kedves Antal!

Egy ilyen bemutatkozás után semmi kétséged se legyen afelől, hogy közénk tartozol. Szóhasználatban létezik ugyan a "veterános társadalom" kifejezés, de ez számomra olyan megfoghatatlan, mint a televíziózásban a "rétegnéző". Nekem még sosem jutott eszembe rétegeket nézni, csak normális műsort szeretnék, de azt meg nem adnak.

Létezik viszont egy veterános társaság, a Veterán Fórum, amely éppen olyan emberek gyűjtőhelye, akiknek napi megerősítésre van szükségük a családi nyomással szemben, miszerint igenis normális dolog éjjel 11-kor szerelőruhába bújni és olajos, rozsdás alkatrészeket tisztogatni és gépet építeni belőlük.

Ezúton is felhívom szíves figyelmedet a regisztrációs kisokosunk 7. pontja által jelzett kockázatra:

7.
    Veterán jármű nélkül is csatlakozhatsz, nem kikötés az, hogy rendelkezz ilyennel. De felhívjuk a figyelmed, hogy huzamosabb itt tartózkodás után ez változni fog.
    Kívánom, hogy ittartózkodásod ennek megfelelően huzamosabb legyen. Olvass minket, szólj hozzá és legyél velünk. Isten hozott közöttünk.

Üdvözlettel: CZsolti
    heeegany, Titus és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X