Sziasztok.Én Mohács mellett lakom egy kis faluba Szűrbe.Kamion sofőrként dolgozom.Nagy rajongója vagyok a veterán jármüveknek.Minap rájöttem,hogy életem egyik nagy hülyeségét el követtem kb 5 éve,amikor eladtam az "életemből egy darabot"egy IZS P3 ast az egyik barátomnak.Amit persze már nagyon nagyon megbántam!Most azon töröm magamat hogyan tudnám mégis vissza szerezni,vagy egy másikat,egy hasonlót venni.Nagy kedvem lenne egy ilyet felújítani eredeti álapotba hozni. Úgy látom ,hogy itt a fórumon rengeteg segitséget kapnák hozzá.Sajnos az anyagiakat egyenlőre más irányba kell terelni.Remélem hamar bele tudok kezdeni a terveimbe.Nagyon tetszik a VETERÁN FORUM. Üdv mindenkinek Edekollega.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
edekollega
Collapse
X
-
izs planeta 3
Sziasztok.Edekollega vagyok.Lassan egy éve,hogy bemutatkoztam a fórumban.Sajnos nem vagyok aktív tag.Kamon soför vagyok,keveset vagyok itthon.Mikor be mutatkoztam nem volt motorom.Jó pár éve eladtam az izsemet egy barátomnak,amit nagyon megbántam.És szerettem volna vissza venni tőle.Jelentem minden jól alakult!A barátom nagyon megértő volt,és abban az állapotban vissza adta ahogyan el vitte.Tavaly ősszel el is hoztam haza.Már akkor nagy tervem volt vele.Egy teljes felújítás.Elindult a projekt.Szerettem volna én csinálni az összes műveletet a gépen,de kevés dolog fér bele a rövid hétvégékbe.unokatesóm nagyon szakérti az öreg járgányokat.Ő segít be nekem.Persze ha van ideje,mert ő meg a saját mz trophiján dolgozik. Nem mellesleg neki is volt egy ilyen izse.fel tettem pár képet a mostani állapotról.Ha kész lesz csak szebb és jobb lehet!!!!kiváncsi leszek mit tudunk ki hozni ebből az orosz csodából!Üdv mindenkinek.Utoljára szerkesztve a következő által: edekollega; 2012 ápr. 08, 11:27.
- 2 likes
Komment