Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Hello tibi vagyok 3 éves korom óta amikor csodálattal néztem ahogyan apám beindította romet kedettjét imádom a motorokat főleg a régebbieket azóta csak nőtt az imádatt és megkaptam a romettet és elhatároztam hogy teljesen felújítom aztá egy romet komar 3-mal szeretnék foglalkozni

Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el

Szervusz! Öröm a Romet / Komar szakosztály gyarapodását látni!!! Gyere közénk sokszor, kérdezz bátran, segítünk amiben tudunk!!! Cserébe légy aktív tagja a fórumnak és segíts a tapasztalatlanabbnak amiben tudsz, ha elakad, de te tudod a megoldást! Ne felejtsd! Kérdezz bátram!!!
    sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Rendben köszönöm!😃😃

Komment

Már attól tartottam, lassan kihalófélben leszünk mi rometosok, de hála istennek ez nem így van. Mindíg értetlenül néznek rám, ha ajnározom ezeket a gépeket. Rengeteg öröm van bennük, igaz bosszúság is, de hát motorszerelés helyett azért horgolni nem akarok megtanulni. Ma beüzemeltem a régi komarom és végigvigyorogtam a próbautat, gyönyörűen muzsikált. Remélem te is rengeteg örömödet leled eme Lengyel ipar remekeibe.
        Lemezjáték és pasetta kedvelte ezt.

Komment

"Lengyel-magyar két jó barát!" Lengyel, magyar – két jó barát – Wikipédia
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Lehetne egy olyan kérésem hogy kuldenétek a gépeitekről egy két képet kivancsi vagyok a tieietekre is

Komment

tibi495 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Lehetne egy olyan kérésem hogy kuldenétek a gépeitekről egy két képet kivancsi vagyok a tieietekre is

Az enyém ilyen

pasetta és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Nos... Legyen! De te akartad! nem naprakészek, archívált fotók. Mz etz 250 DeLuxe, Romet kadet M 780W,Yamaha Pasetta Sb50e, Komar 2352W Click image for larger version

Name:	DSC00012.jpg
Views:	1
Size:	190.7 KB
ID:	144684 Click image for larger version

Name:	DSC00782.JPG
Size:	98.5 KB
ID:	144685Click image for larger version

Name:	DSC01342.JPG
Size:	92.0 KB
ID:	144686Click image for larger version

Name:	DSC01224.JPG
Size:	71.1 KB
ID:	144687
                , Lemezjáték és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tetszk a kedett meg a komar de az mz sem semmi😄😄

Komment

Amugy neked a kedett felujítot?

Komment

Ez meg az én Rometem

Click image for larger version

Name:	DSC00025.jpg
Views:	2
Size:	182.8 KB
ID:	144690
                      Csupán 1-2 elhanyagolható apróság hiányzik ahhoz hogy motorozható legyen
                      Meg persze ezt a blokkot is rendesen gatyába kell rázni.
                      De legalább már ez megvan. Ha kész lesz végre az MZ, ez kerül terítékre...

Komment

a kedett
                        Szia Tibi!

Nem kötözködés, de következetesen rosszul írod a motortípust. Helyesen: Kadet. Nagyon ritkán szólok ilyesmiért. Ha esetleg valami egyéni dolog miatt így hívod, az természetesen más tészta. Igrich is pl. Motorkának hívja az ő Pannoniáját. Ha így van, akkor elnézést.

Komment

tibi495 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Amugy neked a kedett felujítot?
                          A képen még gyári állapothoz közeli, de mint írtam ez archív fotó közel 5 éves!!! Sajnos azóta egy párás vizes helyen volt kényszerből. A sárfogók rozsdafoltosak lettek a festés is megsínylette a tárolást.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Szia Tibi!

Nem kötözködés, de következetesen rosszul írod a motortípust. Helyesen: Kadet. Nagyon ritkán szólok ilyesmiért. Ha esetleg valami egyéni dolog miatt így hívod, az természetesen más tészta. Igrich is pl. Motorkának hívja az ő Pannoniáját. Ha így van, akkor elnézést.
                            Igen azt én is néztem de néha két t vaelbirom akarotom elenér telorol vagyok ezzel pedig nehéz helyesen irni szoktam is nézegetni mekkora hülyeségeket írok

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Ez meg az én Rometem

[ATTACH=CONFIG]28178[/ATTACH]
                              Csupán 1-2 elhanyagolható apróság hiányzik ahhoz hogy motorozható legyen
                              Meg persze ezt a blokkot is rendesen gatyába kell rázni.
                              De legalább már ez megvan. Ha kész lesz végre az MZ, ez kerül terítékre...
                              Na király de látom a berugó karnak a csavarja neked is megcsiszolta egy kicsit a deknit

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X