Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A képen még gyári állapothoz közeli, de mint írtam ez archív fotó közel 5 éves!!! Sajnos azóta egy párás vizes helyen volt kényszerből. A sárfogók rozsdafoltosak lettek a festés is megsínylette a tárolást.
    Igen sajna az enyémmel is ugyan ez lett mert mint irtam tizen valahány éve költöztünk addig garázsba volt itt meg még egy darabig nem volt addig apámmal építettünj egy sufnit a bicajoknak meg a motornak aztán hogy már kellet bukósisak a motorokra apám már nem is használta azt ot lett felejtve a sufniba és kisé berozsdásodott

Tapatalk-kal küldve az én LG-D315-el
    pasetta kedvelte ezt.

Komment

tibi495 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a berugó karnak a csavarja neked is megcsiszolta egy kicsit a deknit
      Igen, de a deklit úgyis cserélni fogom, mert valamelyik előző tulaj (érthetetlen okból) ügyesen ki is fúrta azt.
      Alatta sem túl szép a helyzet, a lendkerék heggesztett, nem is fut egyenletesen, a gyújtás részei is elég elgyötörtek, ill. a váltó pozicionáló rudazat is elég gyatra... De ezek szerencsére könnyen beszerezhető, olcsó dolgok.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Igen, de a deklit úgyis cserélni fogom, mert valamelyik előző tulaj (érthetetlen okból) ügyesen ki is fúrta azt.
        Alatta sem túl szép a helyzet, a lendkerék heggesztett, nem is fut egyenletesen, a gyújtás részei is elég elgyötörtek, ill. a váltó pozicionáló rudazat is elég gyatra... De ezek szerencsére könnyen beszerezhető, olcsó dolgok.
        A váltóval nekem is volt egy kis gondon de lassan kész a gép

pasetta és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

tibi495 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Na király de látom a berugó karnak a csavarja neked is megcsiszolta egy kicsit a deknit

Ja egy jó tanács a motort védő muanyagra vigyáz mert az nekem széttört ugy szététte a nap at fél napig azt csináltam műgyantával kenegettem csiszolgattam míg jó erős lett csak szerintem nem a megfelelő színt választottam

pasetta kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
            Tibi vagyok igaz a régi autókat Kraz,Ural,Csepel stb.... utoljára a honvédségnél vezettem de azóta is imádom őket!
            Azóta sajnos volt egy balesetem kerekesszékes lettem,itthon dolgozgatok elektronika,mechanika,esztergályozás stb....
            Lemezjáték, zahi és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szia Tibi, légy üdvözölve.
              Che kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm!
                Igaz most nagy keresésben vagyok éppen egy kompresszor beazonosítás ügyben

Komment

Üdv Tibi,köszöntelek mindenki nevében. Az elektronika hobbi az jó, én is szeretem, a második legkedvesebb elfoglaltság a motorszerelés után.

Komment

Szia!
                    Köszönöm!
                    Valóban kedves és jó hobby kicsit megnyutat az elektronok kergetése!
                    CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...