Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok. Pécsett lakom, szeretem a veterán járműveket, van is két autóm és két motorom. Egy 1974-es Zaporozsec várja a felújítást, 1981-es Citroen Acadiane félkész állapotban egyelőre "félrtéve" pihen, egy 1983-as Jawa 350 oldalkocsis, teljesen felújítva, és a jelenlegi projektem egy 1973-as Pannónia T5H oldalkocsis, felújítás alatt.

Szervusz Medve34!

Szeretettel üdvözöllek a "bomlott agyúak" körében és remélem jól fogod érezni magad közöttünk!A bomlott agyat nem sértésnek szántam,-csak a közvélemény,általában nem tekinti teljesen normálisnak azokat,akik szabadidejük nagy részét a sufni mélyén,holmi rozsdás járgányok alkatrészeinek csiszolgatásával tölti.Mi azonban ilyenek vagyunk és maradunk,még akkor is,ha a közvélemény a fitnesst,vagy a welnest fogadja el normálisnak.

Érezd jól magad közöttünk és ne a bemutatkozás legyen az első és utolsó hozzászólásod!

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok,neked és a családodnak,-üdvözlettel:Che
    mir-mur, sepy és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek itt köztünk!

Érezd jól magad. Sok jó ötletet és segítséget meg fogsz kapni ettől a kis társaságtól.
      Kérlek ne vedd tolakodásnak - mert természetesen az - ha ráérsz a Pancsit megnézném.
      Cserébe tudok mutatni egy igen kopott de vidám T1-es szörnyet.

Boldog Karácsonyt!
      Che, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a befogadást és a jókívánságokat, Boldog Karácsonyt nektek is. . A bomlott agyú-t nem veszem sértésnek, én is ilyennek érzem magam. Bokor28: Persze, szívesen megmutatom a gépet, és megnézném a Tiédet is. Ünnepek után szinte bármikor jó nekem, evaati kukac freemail.hu -n egyeztessünk időpontot.
        Che, és kedvelte ezt.

Komment

Boldog Karácsonyt Medve!

Örülök, hogy egy lelkes taggal bővülünk. Amint látom még tavaly csatlakoztál hozzánk, tehát valamelyest ismersz minket az írásainkból. Che hozzászólása szerintem minden aktív tagra érvényes. Kivéve persze a moderátorokra. Elvégre az teljesen normális, hogy hajnali 1/2 2-kor ketten voltunk a fórumon. Mivel nem vagyok fórumfüggő, ezért alig fél órát maradtam. Előtte persze a műhelyben töltöttem el röpke 3 órát!

Isten hozott nálunk! Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X