Köszönöm,ki fogom próbálni,csak azt nem tudom,mi az a "paste",-gondolom egy gomb,de melyik? (Jaj,de siralmasan ostoba vagyok ezekhez a dolgokhoz,-katasztrófa és szégyellem magam)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fórumcsevegés pótkocsifékről házimunkáról melósmozgalomról
Collapse
X
-
de siralmasan ostoba vagyok
- 4 likes
Komment
-
már a számítógépünk tud magyarul
- - - Updated - - -
,csak azt nem tudom,mi az a „paste”,-gondolom egy gomb,de melyik
Gondolom, ahogy madorka is írta, magyar nyelven beszélő készüléked van
Azaz, a kicsi szürke listán Nálad kell lennie egy "másolás" illetve egy "beillesztés" menüpontnak.
Amikor kijelölöd a youtube-on a videó internet címét, jobb egérgombot nyomsz, akkor a "másolás" menüt választod.
Ezután átjössz a fórumra, majd a hozzászólásodban a kívánt helyre ismét nyomsz egy jobb egérgombot, és "beillesztés"...
- - - Updated - - -
...de nézd csak Che, még videót is találtam róla.
https://www.youtube.com/watch?v=CMSIwksZyc4
Konkrétan, 1:40 kezdődően elmondja, hogyan kell linket, internet címet másolni.
Annyi a különbség hogy nem szöveges dokumentumba illeszted be a youtube videó net címét, hanem ide a hozzászólásba.Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2016 dec. 20, 15:28.
- 3 likes
Komment
-
Nem szeretnék mozgalmat elindítani Gyulának meg egy „munkadallal” kedveskednék hisz mindíg emlegeti mennyire utálja azt.
Hiába utálom a munkát Ő valamiért nagyon szeret engem!Megtalál bárhová bújok előle!PL: A nejem szólt hogy akarok neki csinálni egy kis faházat a kertbe(akar a rosseb!) ezért kért néhány használaton kívüli raklapot,abból csinálhatok!Ha már nem tud lebeszélni róla!Erre tegnap egy óriási teherautó ide hozott 190 db ,,palettát"!!!!Leszórták a kapu elé, én meg hordtam mint nyáron a méhek a virágport!Borzalom!Az egész kert tele van vele!Még a nejem is megrémült!Azt mondja csak pár darabot kért!Így aztán most minden porcikám sajog mert én már a Karácsonyi semmittevésre voltam hangolva!
Na minden jót cimbora!
- 7 likes
Komment
-
Köszi az útmutatást Dongós! Idáig én sem tudtam másolgatni,remélem ezután sikerül..
- - - Updated - - -
A nejem szólt hogy akarok neki csinálni egy kis faházat a kertbe (akar a rosseb!) ezért kért néhány használaton kívüli raklapot,abból csinálhatok!Ha már nem tud lebeszélni róla!
- - - Updated - - -
Ha esetleg leírnád ide a szabályozási technikát, akkor nem kell a témát törölni és a hozzászólásokat máshová áthelyezni.
Ez amire nem vagyok képes:eligazodni és megtalálni egy hszt...sajnálom még amit én írtam azt sem....
- - - Updated - - -
Ha esetleg leírnád ide a szabályozási technikát, akkor nem kell a témát törölni és a hozzászólásokat máshová áthelyezni.
- - - Updated - - -
Mátéapu, privátban keresett már Nagy Tamás a fórumtémával kapcsolatosan? Sok mindenről szó esett már itt, de pótkocsi fékről még nem."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Szervusz Gyuszi!
Aj-jaj-jaaj,-vigyázz ezzel a faház építéssel,-jól téliesítsd be,-mert szerfelett gyanús,-lehetséges,hogy ki akarnak telepíteni téged valamilyen sufniba,ha rossz leszel?
A fenti természetesen csak viccként íródott.
Van a történetnek azonban valóság alapja is.Amikor apámmal vándoroltunk a méhekkel eljutottunk egy olyan tanyára,ahol a tanya portájának a hátsó szegletében volt egy kis kunyhó és a háziak "duzzogónak" nevezték.Egy alkalommal megkérdeztem,hogy miért nevezik duzzogónak,a válasz az volt,ha összevesznek a családtagok (férj és feleség),az egyik a békülésig levonul a duzzogóba aludni.A házaspár férfi tagját "táncos" becenéven tisztelte a környék,mert gyakran emelgette a poharat és lehet,hogy alkalmanként táncra is perdült,de a ragadványnév oka az volt,hogy elég káromkodós ember volt és a káromkodást úgy kezdete,-" b@..za meg az a táncos kq.va .sten" és aztán cifrázta még percekig.
Üdvözlettel:Che
- 5 likes
Komment
-
190 raklap komoly tétel. Ha 500 Ft-tal számítod, komoly összeg!
- - - Updated - - -
Hidd el nem vagy egedül engem is rábeszél a kis feleségem minden általam el sem képzelt dolgokra,viszont ez így van jól nyugodj bele!
- 8 likes
Komment
-
Szervusz Gyuszi!
Nem irigyellek,ha ezt mind szét akarod szedni,nem a szétverésre gondolok,-arra rá fog menni egy-két hét.A múltkor nekem is került egy sérült eurós raklap,ráment egy órám a szétszedésre,az a sok revésre korrodált csavart szeg olyan nehezen jött ki,hogy beleizzadtam.A szegekkel az a technikám,hogy a kihúzás előtt egy lyukasztóval,egy pár mm.-re beütöm,hogy mozduljon meg,-azután jöhet a szeghúzó.A módszer legtöbbször beválik,de így is sok szegfej leszakad.Az ép deszkákat mindig megpróbálom úgy leszedni,hogy azok felhasználhatóak maradjanak.A roncsolt deszkákat utána szegtelenítem,hogy a hamuval ne kerülhessen ki és a későbbiekben ne okozhasson balesetet,defektet,-bár a hamut beásom a kertben a földbe.Akárhogy ügyeskedek,azért sokszor marad beszakadt szeg,ezért a kályhából kikerülő hamut egy hangszórómágnessel még átkeverem és a mágnes kiszedi a visszamaradó néhány szeget is.
Úgy könnyű bátornak lenni,ha nincs otthon a parancsnok,-na jó főzést kívánok.Milyen süteményt csinálsz az ünnepekre?
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
Úgy könnyű bátornak lenni,ha nincs otthon a parancsnok,-na jó főzést kívánok.Milyen süteményt csinálsz az ünnepekre?
- 4 likes
Komment
-
raklap,ráment egy órám a szétszedésre,
De hamar rá kellett jönnöm, hogy ezeket olyan szegekkel rakták össze, amit nem lehet csak úgy kihúzni...
Redős, recés, csavart szegek, melyek többnyire rozsdásak is... ragaszkodnak a helyükhöz rendesen. Szinte lehetetlen roncsolás nélkül szétszedni.
A sok-sok tervből végül csak egy 12 pár férőhelyes cipős szekrény, néhány virágtartó falipolc és egy előszobafal (kabátakasztó "panel") valósult meg.
De végülis ingyen volt, jól elbabráltam vele, az eredmény sem lett csúnya...
Ha tüzelőnek dolgoznám fel, lehet nem lenne ennyi türelmem, és láncfűrésszel szabnám méretre, majd a hamut utólag átrostálnám vagy Che módszerével, mágnesezném...
- - - Updated - - -
... szegény Zsoltinak azért feladjuk a leckét
- 3 likes
Komment
Komment