Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sziasztok! - majdánka

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok! - majdánka

Egy 18éves dél-alföldi srác vagyok, egy '73-as felújításra váró pannónia T5H-m, egy házilag felújított és rendbe rakott '67-es T5-ösöm és egy három napja tulajdonomba került IZS Planéta 2-esem van(és ma vettem egy izs oldalkocsit hozzá.) Nos az Izs és oldalkocsi megvételével elfüstöltem a hosszú ideje gyűjtött pénzt a T5H felújítására, de nem tudtam ott hagyni miután a sufniban megláttam egy öreg bácsinál. A magyar Dongóból is van egy majdnem komplett és egy rakat alkatrész hozzá, ezt már tényleg kihívás lesz felújítani.
    Előre is bocsi, de valószínűleg sok, másoknak egyértelmű kérdést fogok feltenni a fórumon, mivel még kezdő vagyok.

Szia!
    CSak kérdezz nyugodtan mert itt értő fülekre találsz akár én,de leginkább tanult kollégáim személyében!
    A 73-as T-5 h szimpatikusnak tűnik 72-es kiadásu volt az első motorom nagyon szerettem,IZS Planeta-2-esem nekem is van! ......hát csak hajrá kiscsávó én neked drukkolok!!!!!!!!!

Komment

Köszi!
      Azt hiszem a másik indított témám az IZS-ről ad egy kis feladatot minden veteránosnak.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X