Közlemény

Collapse
No announcement yet.

KTM Comet, puch és társai azaz puch blokkosok..

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

KTM Comet, puch és társai azaz puch blokkosok..

Sziaasztok! magam is rajongója vagyok a veterán motoroknak. És van gyűjteményemben legalább 4 féle KTM comet motorom. amiből egyik teljes restaurált comet. és atöbbi meg felújítandó. És még azonkívül még 3 veterán motorom ami egyik a Puch M50-es gyári állapotban és mindennapi használatban van. És gyárilag Duplakipuffogós dobja van. A mási kettő a K55-ös orosz motor. egyik felújított és a másik felújításra váró.
    A topic lényege hogy a ktm cometekről és puchokról az adatok, képek, tuningolás és restaurálása stb és alkatrészek kereskedése. Várom a jelzésüket is
    A KÉPEK A SAJÁT MOTOROMRÓL KÉSZÜLTEK!
    Attached Files

ma kihoztam kicsiét levegőt szívni a utolsó képnél kénr lánc takaró lemez a másik motorra, ha vki tud olyat vagy van ilyene azt légyszí ne fogja vissza magát Többnyire nem csak ktmeken vannak hanem zündappokon meg puchokon is van.
    Attached Files
    soveny kedvelte ezt.

Komment

semmi hozzászólások? :S

Komment

Én is új vagyok, de szerintem az egyes típusokkal kapcsolatos beszélgetések a fórum másik részén zajlanak, itt csak a bemutatkozások mennek. Amúgy nagyon szép gépek! Nem kis kollekció.

Komment

értem. Bár hogy hol lenne jó nyitni topikot? :S

Komment

Neked sehol! De azért nehari!

Komment

Szia,engem nagyon érdekelnek a puch-ok és nagyon szívesen elbeszélgetnék veled ,nyitottam egy olyat,hogy puch és társai ott nagyon szívesen elbeszélgetnék veled ezekről a jó kis gépekről.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X