Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán kerékpárok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterán kerékpárok

Üdvözlök minden Veteránbarátot!

Fő érdeklődési köröm a Magyar gyártmányú veterán kerékpárok, de minden érdekel ami régi! Szívesen olvasok autókról motorokról. Egy saját honlapot szerkesztek, egyfajta virtuális múzeumot. Itt próbálom összegyűjteni és dokumentálni a magyar kerékpárgyártás történetét. Oszd meg véleményed, élményeid, gondolataid a témával kapcsolatban.
    Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2011 jún. 19, 22:05. Oka: betettem egy linket

Szia!

Érezd jól magad itt!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm a szíves fogadtatást

Komment

Szia!

Üdv a fórumon!
        A honlapod érdekes lehet.
        Közé tennéd a címét?

Üdv

Komment

Szia!

Természetesen:
          mgyvkvirtualismuzeum.gportal.hu
          sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Kedves Veteránbarátok!

2011. július 09
            .-én rendezi meg a Magyar Gyártmányú Veterán Kerékpárok virtuális múzeumát működtető csapat közös veterán kerékpár túráját és egyben találkozóját.
            A teljesítménytúra lényege egy közös élménytekerés, egy nagy kirándulás. Persze nem utolsó sorban megmutatni, hogy az öreg, több évtizedes korral rendelkező gépek nyergében még ma is képesek vagyunk letekerni 50 km-t.

A túrával kapcsolatosan további információkat az alábbi linken olvashatsz.
            mgyvkvirtualismuzeum.gportal.hu/gindex.php?pg=33099188&postid=666079

Keresek régi magyar tandem kerékpár vázat, ha esetleg valaki tudna ebben a témában segíteni kérem írjon. Köszönöm!

Komment

Szia!

Javaslom, hogy tedd fel a naptárba a találkozót, így könnyebben rátalálnak majd az emberek!

Komment

Szia!

Fel is tettem, még ismerkedem a rendszerrel

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X