Közlemény

Collapse
No announcement yet.

movisz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

movisz

Sziasztok Adam Zsolt vagyok en is verhovinaval kezdtem utanna jawa mustang utanna vettem egy tlf-et(25eve) azota pihen most kezdtem fel ujitani sajnos sosem irtam at. de majd lessz valahogy
    Azota persze nagyon sok motor megfordult a kezem alatt ugyanis 1990-tol masod allasba ezek forgalmazasaval is foglalkozom azota elek Trieszt-ben Itt van tobb veteran motorom tobbnyire 50-es evek konnyu olasz jarmuvek
    Gilera,Moto Guzzi,Bianchi.
    Ha valamiben esetleg segiteni tudok a forum tagjaink csak nyugodtan irjatok
    Minden jot MOVISZ

Szervusz,

Hadd batrokodjak mindjart az elso (privat?) hozzaszolasommal Teged vegzalni e forumon (igazabol csak par oraja regisztraltam: elegge uj vagyok "itt"). S megpedig azert pont Teged -valamit kerestem, s a te bemutatkozo hozzaszolasod kerult elo-, mert irod, hogy foglalkozol olasz motorokkal, tobbek kozt Moto Guzzival is. Es, hogy batran keressenek teged a forumrol

Szoval en a napokban szereztem egy -nem muzealis, "csak" 28 eves, de elegge jo karban levo- Moto Guzzi v50 Monzat (1983), es tobb dolog is van, amire ez idaig nem tudtam megnyugtato valaszt kapni ...es remel(t)em, hogy esetlegesen Toled kaphatok.

Igy, ha nem veszed tolakodasnak, s tenyleg megkereshetlek kerdeseimmel (annyira nem sok, akkor tisztelettel hadd kerdezzem meg, hogy peldaul tudod-e, hogy (konkretan) ebbe a tipusba lehet-e olommentes benzit tankolni, vagy adalekot adjak-e hozza? (a volt tulajdonos szerint ingen, "elmegy" 95-sel, de en biztos akarok lenni a dologban). Illetve, hogy esetlegesen te (vagy a ceged) foglalkozol-e e motorhoz valo alkatreszekkel? (Konkretan kipufogot keresek epp hozza...). Vagy, ha nem, nos akkor hol keresgeljem? (Nyilvan Olaszorszagban a legnagyobb a kinalat, bar ez idaig -lehet, rosszul kerestem- nem sokat talaltam...)

Koszonettel:
    Nemeth Balazs

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X