Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg

most leszek 50 éves a wartburgom 22 gyerekkoromtól a horgászat a fő szenvedélyem elboldogulok sok mindennel
    de az autószerelés eddig kimaradt az életemből ezért szeretnék segítséget kérni itt, remélem tud majd valaki
    tanácsot adni.

a warburgom nem óhajt mindig 4 hengerrel menni új gyertya,újkábel nem is olcsó gyújtás probléma lenne
    soveny kedvelte ezt.

...Talán inkább 3 henger!
    Sajnos tipikus Wartburg betegség a gyújtás probléma. Ha a 'jó' egyszer elromlik, szinte lehetetlen 100%-osan meggyógyítani. Énis rengeteget küszködtem vele, 10 év után tavaly váltottam.
    (Én is a horgászathoz tartottam meg sokáig.)
    A javító/pót alkatrészek is megbízhatatlanok, néha.
    Szerencsére könnyen szerelhető a gyújtási rendszer.

Komment

NANOD eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ...Talán inkább 3 henger!
      89', az már 1,3-as VW motor(szerintem)
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Igen, az is lehet. Nem kérdeztem vissza, hogy 4 ütemű-e... (bár igen, a szövegből sejthető. Sorry)

Komment

Esetleg az elosztofedélben vannak elégve a bütykök, v. a rotor a fedél alatt.
          -érdemes megnézni a vákum csövek gumi csatlakozoit is.
          Nekünk évekig az volt a rejtett átka, annyira hogy még komolyabb mühelyben sem jöttek rá.
          -igaz ez már nem kifejezetten a kérdésedre a válasz.

Komment

Sajnos ilyen gondjaim nekem is vannak. Nekem még a háromhengeres Wartburgom van ami lassan 50 éves. Talán a megoldás erre a problémára az elektronikus gyujtás lenne. Remélem jól mondom, mert én sem vagyok nagyon autószerelő vénával megáldva.
            Ha esetleg van valakinek a birtokában, vagy ismerősei között pupos wartburghoz való kipufogó, érdekelne engem.
            Utoljára szerkesztve a következő által: lecsó; 2012 jan. 29, 18:57.

Komment

Ha bővebben kifejtenéd a hiba jelenséget valószínűleg tudok segíteni, ám bár neten keresztül kicsit bonyolult.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X