Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkoznék.....

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkoznék.....

Sziasztok. Elég régen kapcsolatban állok a veterán járgányokkal, de csak mostanában engedték meg anyagi lehetőségeim, hogy komolyabban foglalkozzak velük.
    Tulajdonképpen minden érdekel ami régi(lámpa, szódásüveg, fegyverek stb.)
    Tavaly nyáron birtam beszerezni nagy álmaim kis autóját: VW bogár 1969.Ő szép felújított napi használatra is alkalmas( persze csak hétvégén és ünnepnap kerül elő)Idei szerzeményem egy wm csoda kerékpár, egészben jött, de most darabokban várja a beteljesedést(alkatrészeket gyüjtök hozzá).Utoljára említeném, kb 1hónapja van velem egy SHB sachs 98-as kb 95%-os állapotban(igazából csak apróságok meg IDŐ kell hozzá, aminek nagy része már meg is van)
    Ezeken kívül van még Babetta 28-asom felújított TOP állapotban,és egy Puch Mv 50 is gyári működőképes állapotban.Tehát mindig találok magamnak valami bütykölni valótMint már említettem minden más; érdekel csak régi legyen szívesen cserélek is, de csak csere jöhet szóba.
    Szerencsére az oldalkocsim(a feleségem) és a srácaim is bírják, sőt élvezik a "hóbortjaimat". Persze a veteránozás máshogy nem is működik.Elnézést ha egy kicsit hosszú voltam, később képeket is teszek majd fel.
    sepy, Lemezjáték és mátéapu kedvelte ezt.

Motorfeljuítás kapcsán vetődtem az oldalra. Krómozni szeretnék házilag és ehhez keresek irodalmat, tapasztalatot.

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X