Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás

Sziasztok,

Földesi Péter vagyok. Egy Pannónia P12 es tulajdonosa.
    Apukámtól kaptam, Ő vette 26 évvel ezelőtt.
    Szeretném visszallítani az eredeti állapotot illetve jó sokat motorozni rajta.

P.

Megfogtad a lényeget!!!! Nemcsak helyre állitani hanem jó sokat motorozni!!!!!!......ez a lényeg!!!!Büszkén öntudatosan emelt fejjel pöfögni a sok dobozba zárt fafejű autós között!!!!!(amilyen sajnos én is vagyok ráadásul hivatásos!)
    Che és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Megfogtad a lényeget!!!! Nemcsak helyre állitani hanem jó sokat motorozni!!!!!!......ez a lényeg!!!!Büszkén öntudatosan emelt fejjel pöfögni a sok dobozba zárt fafejű autós között!!!!!(amilyen sajnos én is vagyok ráadásul hivatásos!)
      Ha belátod, akkor már jó, akkor nem vagy fafejű.
      Sajnos van sok gyökér aki a motorosokban elsőszámú közellenséget lát, de csak azokon törleszt akit utolér, mert ha van alattad 135 LE akkor nem kell a tükröt nézni. de ha az csak 14, vagy ne adj' isten 1,5 akkor az összes 1.0-ás suzukis igazságot oszt.
      Van nekem egy CB750F0-m aktív korában az összes kisautóssal meg kellett küzdenem akik azt valami MZ-nek nézték ( és itt az MZ-seket szeretném legkevésbé megsérteni) mert annak még olyan motor formája volt, csak hát valahol 180 fölött a vége, amit sohasem tudtam meg mert a nyílegyenes ülésen 160-nál elkezdtem hátracsúszni melynek
      folyamányaként még ráhúztam a gázra és akkor kezdett igazán húzni a gép amit az én idegrendszerem nem tudott tolerálni.
      Che és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

....hú ez mélyütés volt,mert ráadásul 1.0 Suzukim van!!!!!
        Che és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X