Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Greg

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Greg

Sziasztok,én főleg a motorokat szeretem ,azokon belül is a Magyar motorok a kedvenceim.Nekem is van egy 1972-es Pannónia T5-h típusú motorom,ezen kívül egy1977-es Simson S50 B és egy 1983-as Honda Mbx -em. A motorok szerelése és restaurálása a kedvenc időtöltésem.A Pannóniámat és a Simsonomat is én magam újítottam fel teljesen egyedül.

Szia! Érezd jól magad itt!

Sokáig fogalmaztad ezt a pár sort.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Életem első új motorja volt egy Pannonia T5H!
      Ezért különösen kedvelem! Az is 72-es kiadásu volt,sok-sok kellemes élmény köt hozzá,de azért néha jól megsz......ott! Ez köszönhető az akkori technikai szinvonalnak de főleg a tapasztalatlanságnak:........na mindegy azért ha a költségvetésembe egyszer majd belefér sort keritek rá!Szivesen el dédelgetnék egyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Che és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Szia Geri!

Jó, hogy Te is itt vagy! Majd hívlak szerelés ügyben.

Üdv.: Gábor (Gárdonyból)

Komment

Helló!
          Bocsi,hogy csak most írok de semmire nem volt időm mostanában a kiképzés miatt.Most már azért van időm,úgyhogy hétvégente általában ráérek.Na majd még beszélünk.
          Üdv Gergő!

Komment

Kedves Greg!

Most látom, hogy még nem üdvözöltelek, ezért most késve bár, de megtenném.
            Érezd jól magad körünkben!
            Boldog szülinapot kívánok!
            Isten éltessen sokáig!

Üdv: Ricsi
            Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2011 dec. 17, 18:16.
            soveny és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X