Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozásom - laci72

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozásom - laci72

Sziasztok!Kovács Laci vagyok, Mogyoródon lakom, és a koszos de szép Budapest belvárosában dolgozom. Egy a forgalmi szerint 1968-as évjáratú (ez volt az első dátum a szürke forgiban amit az eredetvizsgáló talált, de szerintem akkor ezt a típust már nem gyártották, a valós évjáratot még nyomozom) IMZ (a szürke forgalmim szerint szovjet) M72-es motorom van amit az "alkotó szabadságom" alatt én újítottam fel, most már a váltón kívül minden működik. A barátaim és a családom szerint nagyon szép lett a motor. Távlati tervem egy oldalkocsi a motorhoz.A "hétköznapi" motorom egy BMW R1150R amit már hét éve használok, és remélem, hogy még sokáig fogom.Azért, hogy még színesebb legyen a járműpark, a feleségemnek van egy három (elöl kettő) kerekű Gilera Fuoco 500 nagytestű robogója amit én is rendszeresen haszálok, mert nyáron nem kell annyira beöltözni, és mert élvezet vele "is" motorozni.A munkám nem annyira népszerű, lízingcégnél voltam, és vagyok behajtó és eszköz manager. Képek az ural.hu-n

Szia!

Örülök, hogy itt vagy, érezd jól magad a fórumon!

Nagyon szép a motorod, tegyünk ezért ide is egy képet.

Click image for larger version

Name:	m72.jpg
Views:	1
Size:	200.9 KB
ID:	129272

A többi kép >> itt << található.
    emu kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm a segítséget, nekem valamiért nem sikerűlt képet felrakni.

Komment

laci72 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A munkám nem annyira népszerű, lízingcégnél voltam, és vagyok behajtó és eszköz manager.
        Legalább Neked biztos munkád van!
        soveny kedvelte ezt.
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Több mint 10 hónapig sajnos nem volt, ezt neveztem alkotó szabadságnak (-:
          -t5- és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X