A vaterán fent van a már emlegetett " HOGYAN TOVÁBB WARTBURG " c könyv. 1500 huf az ára. Csapjál le rá !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2T
Collapse
X
-
Szevasztok!
A Hogyan tovább Wartburg? és az itt talált javítási segédkönyv megvan a búúklájn segítségével. Viszont a Hogyan tovább-ból nekem hibádzik a 161-177. oldal. Nem tűnik sérültnek, mintha könyvkötéskor kimaradt volna. Pont a fékekről ír. Bár a két könyv kb. ugyanaz.
Addig jutottam, hogy az önindító fel lett újítva, kellenek új víz és benzin csövek, AC és vízpumpa - ezek ki lesznek cserélve, csak hogy menjen saját lábán, meg akksi, talán. Ez is benne lesz 50ezerbe. A többi marad tavaszra. Netezni sincs időm, nem még bontóba járni.
Mindenkinek Boldog Szerelgetést kívánok 2012-re!
Üdv, Dexter
- 2 likes
Komment
-
Jáááááj, emberek!
Röviden: amióta utoljára itt firkáltam, azóta történt, hogy kaszni alvázról le, motor ki, diribdarabra szétszedve, ami szétszedhető, alváz, futómű, felnik homokszórva, szépre festve, motor kipucolva, összerakva, alvázra épp visszakerül...így akar menni fényezőbe...alvázon...sőt még a motort is bele akarják tenni! Fényező nyüszög, hogy nem kéne alvázra rakni, nem fér hozzá, összekeni, beszórja, azt, amit nem kéne - elhiszem, logikus. Van jó ok arra, hogy alvázon legyen a kaszni festéskor???
Félek, elgányolják, elsietik.
Sajnos én nem tudok magam csinálni dolgokat, mert se helyem, se eszközöm, se időm és bocs Fiúk, én egy Wartburgbuzi nő vagyok...
Írjatok valamit, mennyire sikítsak. Holnap már lagzit tartanának a mesterek. Köszönöm, Dexter
Komment
-
Dexter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésealvázra épp visszakerül...így akar menni fényezőbe...alvázon...sőt még a motort is bele akarják tenni!
Ha nincs elég fantáziájuk a mekkelekeknek , akkor mitasd nekik meg a feltöltött Bianchi képeimet . Négy akármilyen guruló kerékből és kidobott ,szemét vasakból 2 óra munkával lehet készíteni egy pont oda való tákolmányt amin le lehet festeni a dobozt .
Egyszerübben mondva : ezt igy kell csinálni --mert ha a gyökér mester le akar ülni a wc re akkor felnyítja a tetejét , különben s.@ros lesz a segge .
Bocs hogy kicsit kiakadtam , de de rühellem amikor egy gyökér meg akarja magyarázni a hülyeségét , főleg ha ezt egy szegény amatőrrel teszi .
Bróbálná nekemCZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hallgass az előttem szólókra. Még egy dolog mit szeretnek hanyagolni üres belsővel fényezzék. Gépháztető, csomagtér tető, ajtók leszedve fényezendők. Bocs ha ilyet írok de ilyen előzmények után/ a " mesterekre gondolok/ ezt feltételezem. A hátsó sárvédőket ha nem voltak lent feltétlen le kell venni festés előtt mert a leghátsó csücskébe nem férnek be rendesen le kezelni.Kritikus a padló lemez az első lábak alatt és előtt a tűzfal találkozásánál és az ajtók alja kívül, belül. Itt érdemes a Cink spréy használata fényezés előtt.
Komment
-
Dexter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzedessem szét?
Tudod mit láttam tegnap a Kistokaji Agrokerben ? Wartburgos sárvédőgumit
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseüres belsővel fényezzék. Gépháztető, csomagtér tető, ajtók leszedve fényezendők. Bocs ha ilyet írok de ilyen előzmények után/ a " mesterekre gondolok/ ezt feltételezem. A hátsó sárvédőket ha nem voltak lent feltétlen le kell venni festés előtt mert a leghátsó csücskébe nem férnek be rendesen le kezelni.Kritikus a padló lemez az első lábak alatt és előtt a tűzfal találkozásánál és az ajtók alja kívül, belül. Itt érdemes a Cink spréy használata fényezés előtt.
Ha nem kopasztják ki --hogy fényezik a müszerfalat ?? ...stb...stb
- 1 like
Komment
-
Evvel csak az a baj,hogy gumi bakkok fogják fel a kasznit és ilyenkor érdemes lenne kicserélni de mivel ez biztosan be van rohadva nem szeretnek vele foglalkozni pedig sok bosszúság alapja lehet utólag. Még egy a hátsó ülés irányéban az alvázra van fogatva a fékerő szabályzó az is be szokott gyógyulni és nincs rendes fék hatás. Fogni fog csak latymatagon.
Komment
-
Dexter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat, 40 km-re ülök a melóhelyen és a „mesterek” már összerakták... asszem késő, persze az uccsó pillantban homályosítottak fel, h. mi a terv, úgyhogy már nem tudok tenni semmit...így jártam. Szedessem szét? áááá
Te hibáztál (nem kérdeztél meg nagyon aprólékos módon egy hozzá értőt ) vagy közben alakultak így a dolgok ?
Kérdezem ezt --most egy kicsit mint kivitelező -hogy ne szapuljam igazságtalanul a mukikat .Mert ugyi én is találkozok olyannal aki sir- rí , hogy csak így úgy ---aztán közben okosodik ........oszt panpog . (de ezt most nehogy sértésnek vegyed )
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogyan volt a megállapodás ?
Na de ezt Te tudod, hogy volt a megállapodás, elmondtad-e az igényeidet rendesen, amire lehet építeni a reklamációt.
Persze a másik kérdés, hogy egy szakembernek mennyire és mire kell felhívni a figyelmét? Pl. én is sértésnek venném, ha a megrendelő elmagyarázná, milyen sorrendben kell a kerti munkákat végezni...
- 2 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén is sértésnek venném, ha a megrendelő elmagyarázná, milyen sorrendben kell a kerti munkákat végezni...
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha a megrendelő elmagyarázná, milyen sorrendben kell a kerti munkákat végezni...
éngem nem zavar -sőt -a dolgok részletes ÁTBESZÉLÉSE és HANGOS KIMONDÁSA tekinthető (ezen a területen ) korrekt szerződés kötésnek . Ami nem lett kimondva --az nincs is --pont mint egy írott papíron .
- 1 like
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése„Kivitelezőként” én is jártam úgy, hogy a megrendelő nem mondta el az ő elvárásait, elképzeléseit. Én kérdeztem pár dolgot, a válaszai alapján megcsináltam, majd a végén jött a kellemetlenség, amikor kiderült, hogy ő még ezt meg ezt is gondolta, amit én nem csináltam meg, és ő úgy adta rá a pénzt, hogy majd ez is benne lesz. Na ezek igen kínos helyzetek tudnak lenni mindkét fél számára. Persze ilyenkor is van megoldás.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSokan erre játszanak.
De bocsánat, nem akarok elkanyarodni a témától!
Szóval én Dexter helyében helyrerakatnám a dolgot, mindenekelőtt szép szóval, esetleg kompromisszumokkal. Kérdés, hogy a kivitelező tudatosan kókány, és át akart verni, vagy félreértésből adódott az egész.Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2013 aug. 06, 13:01.
- 1 like
Komment
Komment