Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2T

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szia Joker, hogy hibáztam-e? Biztos, azzal, hogy heti 6 napban 10 órákat melózom és nincs időm semmire, amint tudok szaladok, tegnap hívott az öreg, hogy mi lesz. Én meg nyomom a melót és az olyan, hogy telózni nincs sok lehetőség, ha ügyfél jön menni kell, mert dádá lesz. Hebegtem-habogtam, este értem haza szaladtam... ennyi. Mé' volnék megsértve? Biztos egy csomó mindenhez nem értek, nem is akartam belepofázni. Néztek már hülyének, mivel nő vagyok, de aztán kedvesen elcsevegtünk az egy- és kéttorkú karburátor tulajdonságairól, meg a fain keverék mixelésről, aztán csend lett. Rendkívül udvarias és toleráns tudok lenni, otthon meg panpogok világba. Szakmai ártalom.
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Dexter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      otthon meg panpogok világba.
      Akkor most is tedd ezt. Legyél határozott ! Fél siker.
      sepy kedvelte ezt.

Komment

kopasz az! Click image for larger version

Name:	HPIM9491.jpg
Views:	1
Size:	196.4 KB
ID:	138099 na ja.

Komment

Pedig így a kép alapján szét van kapva elég jól. Nem sok híjja lett volna teljesen szétkapni és úgy fújni.

Komment

De létezik ám tulajdonos ámítás is! szedjük szét és milyen sokat dolgoztunk!!. Nem okoskodás ez az állapot amikor indulhat a javítás a hibák feltárva.

Komment

kopasz az! na ja.
              ....ja ez szögletes , de innen már tényleg csak egy lépés a jó munka .

Komment

Nem kókler a mester, csinált már nem egy ilyet és komolyabb gépeket. Csak most olyan, mintha hirtelen "gyorsan csapjuk össze kell a hely" üzemmódba váltott volna, hivatkozva arra, hogy be kell állítania az ajtókat az illesztéseket és hézagokat. Elhiszem én. Talán bonyololtabb, ha a már fényezett kasznielemeket kell balesetmentesen a helyére tenni. De az ne legyen má az én bajom, hogy nem volt egy segédalváza a festőhöz, mert ilyet is hallottam. Télleg, ahogy mondjátok, erre megy rá a gatyám...
                Kormány, műszerfal mondjuk nem volt kivéve...sőt hibádzik még 1-1 rugóütköző, meg 1 kicsi és 1 nagy kipuf.tartó, amit utólag kéne rábiggyeszteni, de az nem rizikós már egy festett alváznál???

Komment

hivatkozva arra, hogy be kell állítania az ajtókat az illesztéseket és hézagokat
                  Azt már nem kell. Már festés előtt rég be kellett volna állítani. Utána csak ajtó levesz lefest visszatesz.
                  Nem okoskodni akarok de szerintem ez így járja.
                  korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
                    Festés előtt be volt állítva minden. Kaszni alvázon, motor benne, de levéve minden elem, ami levehető. Ez van.

Húúú de kéne nekem díszléc! Persze ez is úgy járt anno, hogy egy festés alkalmával lecsórták az oldaláról, lyukak betömve, oszt gól, mert hogy 'jót tesz rozsda ellen'. Hhhhhaaa... ennyi erővel elhagyhatjuk a küszöböt is a kocsiról, mert úgyis rozsdás lesz egyszer...
                    Neten nem találtam semmit. Most keressem meg a falu összes régi WartburgosJózsibácsiját, hátha van a fészerben?
                    Kéne 2 krómos lámpakeret is.
                    Üdv. Dexter

Komment

Wartburg bontott alkatrészek eladók. Jánoshalma ”¢ apród.hu
                      Ezt, és hasonlókat talán érdemes lenne felhívni.
                      Sok 353-as alkatrész hirdetés van fenn. Ha a felsorolásban épp nincs benne a keresett alkatrész, attól még megérhet egy hívást...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X