Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozásom"2"!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozásom"2"!

Üdv!

Tisztelt olvasó.
    Tapolcán élek és dolgozom.Kisfiamat 1edül nevelem,kicsit nehéz összehoznom a gyermek nevelést a munkámmal,de kisebb segítséggel +oldom.
    Munkámat kedvelem, a veterán jármű kárpitozását viszont kifejezetten szeretem.Mind1,hogy motor vagy autó,ekkor tudom kiélni az alkotó vágyaimat...a bútoroknál már semmi izgatott nem találok.
    Tudom:ez a fórum...-de milyen témát hozzak fel????,hogyan kel a Pannónia ülés kéderét varrni?
    Bár ez a bemutatkozás...Remélem,ezekkel a sorokkal senki nyugalmát nem feszegettem...

János eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv!

Tisztelt olvasó.
    Tapolcán élek és dolgozom.Kisfiamat 1edül nevelem,kicsit nehéz összehoznom a gyermek nevelést a munkámmal,de kisebb segítséggel +oldom.
    Munkámat kedvelem, a veterán jármű kárpitozását viszont kifejezetten szeretem.
    Üdv. Örülök Neked, főleg, hogy itt vagy a közelben.
    Ha a Jó Isten megsegít és meg tudom venni az autót amire most nagyon vágyom, akkor a belsőt Veled csináltatom, mivel kedvelem az ilyen ambiciózus szakembereket, aki nem ijed meg az egyedül végzett gyerekneveléstől, valamint a munkától!
    Nem hiszem, hogy sok szakmai kérdést fogunk feltenni ebben a témában, mert szerintem ez az a szakma, amely nagyon sok spéci szerszámot és anyagot kíván. Mire az ember "felszerszámozza" magát nem jut pénze a felújítandó autóra, motorra és akkor még hol a szakmai tudás?
    Érezd jól magad!
    Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 okt. 19, 21:27.
    NANOD és Che kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X