Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A Fiat 127-es egy nagyon jó kis autó ,nem írtad meg sajnos az autód típusát és évjáratát,így nem sokat tudunk meg róla.Amennyiben jól tudom gyártották,benzines 903,1050 és 1300 ccm-es motorokkal,valamint 1300-as diesel motorral.Az 1,3-as benzines egy nagyon jól kormányozható és autózható "vadállat" az utakon.Szeretettel üdvözöllek a fórumon,próbálj aktív alkotó tagja lenni közösségünknek,várjuk hozzászólásaidat!
Kedves Che!
Írom a részleteket:
-1980-as évjárat
-TOP típus
-jelenleg egy felújított pöckölt 1050 ccm-es motor dolgozik benne. Lényegében az 1050sport cuccok lettek belepakolva meg egy picit lecsíptünk a blokksíkból meg a hengerfejből. Most járok vele kb 5000 km-nél van ereje rendesen, de még egy-két finomhangolás szükséges . Elnézést mindenkitől az eltűnésemért ezentúl odafigyelek rá
Igazából én csak regisztrálni akartam,hogy hozzá tudjak szólni a bejegyzésekhez. Azt nem tudtam, hogy a regisztrálással indul egy fórum oldalam is de hát ha így alakult akkor ez van
Remélem azért örülsz neki,hogy így alakult,mert a regisztrálásoddal tagja lettél egy szerintem jó kis csapatnak.Tudsz segíteni másoknak és magad is segítséget kaphatsz és még kialakulhatnak diskurzusok,különböző értelmű és szintű hasznos témákban is.A "mai világban",-nem kis dolgok ezek,-mondhatnám az egyedüli "vagyon",-mely egyes-egyedül csak is a miénk.
27-esekről,van néhány gépkönyvem,igaz Német nyelvű,ha valamilyen módon meg tudnám oldani a szkennelést,szívesen feltenném.Sajnos ez a szkennelés nekem nagy probléma.
Komment