Közlemény

Collapse
No announcement yet.

hu06566 bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

hu06566 bemutatkozás

Üdv minden kedves Veteránosnak. Én még kezdő vagyok, csak vágyaim vannak, autóim még nincsenek. Elkezdtem egy 2 éves Veterán-gépjármű restaurátor szakmérnöki és szaktanfolyami képzést, remélem ez ad egy kis alapot majd a barkácsoláshoz. Képben van egy 1958-as Wartburg 311-es, lehet, hogy ezzel kezdek majd, most ehhez keresek anyagokat. Remélem találok itt egy-két hasznos dolgot. Üdv, Zsolt

Kedves Zsolt!

Mindenki volt egyszer kezdő,-ez az állapot ne okozzon nálad kisebbségi érzést.Rajta hát bütyköld a Wartburgot és tájékoztass minket,a munka állásáról.Tanulmányaidhoz sok sikert kívánok,de ne feledd,"gyakorlat teszi a mestert"!Szeretettel üdvözöllek (lünk),a fórum tagjai között és kérlek légy konstruktív tagja a fórumnak!Ne az első és utolsó hozzászólásod legyen a fórumon a nyúlfarknyi bemutatkozás,mint oly sokaknak,-ne csak segítséget várj,-segíts is!

Üdvözlettel:Che

Komment

Szia!

Érezd jól magad a veterán fórumon!

Erről az iskoláról írd majd le a tapasztalataidat kérlek! Én csak úgy lesem a nálam avatottabb kezeket, nem tudom elképzelni sem, hogy működik ez iskolapadban. Nyílván a „gyakorlat teszi a mestert”, ahogy Che írja, de gondolom egy átfogó elméletibb képzés sokat segíthet az összefüggések meglátásában. Tehát kíváncsi vagyok a tapasztalataidra!
      Che kedvelte ezt.
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X