Közlemény

Collapse
No announcement yet.

gesszti bemutatkozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

gesszti bemutatkozása

Üdvözlök mindenkit. Részben műkedvelőként, részben egy öregedő mz gazdájaként léptem be a Veterán fórumba.

Gépgyártással foglalkozom, azon belül is a technologizálás a területem. Azon szerencsések közé tartozom, akik olyan munkát végeznek, amivel szeretnek foglalkozni.

Munka után, hogy az olaj ne száradhasson meg a kezemen, általában barkácsolok valamit. Hol az mz-t szedem darabokra, hol egy diesel padkahenger motorból épített generátort farigcsálok, hol az autómat javítgatom. Sokféle motor megfordul a kezem között, a fűnyíróktól a kistraktorokig.

Hobbiból még biciklizgetek is, így a pedálos téma se áll messze tőlem.

Renaultmegane Klub tagjaként elég mélyen beleástam magam a dci motorok lelkivilágába, és megánok, cliók javításába. Ezzel kapcsolatban is nyugodtan kereshettek, szívesen segítek.

Köszönöm, hogy elolvastátok bemutatkozásom!

gesszti
    Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 dec. 23, 09:40.

Légy üdvözölve-e barátságos félőrültek Fórumán!
    Végre egy MZ-s-remélem Trophy! Már kettő 76-os is kikerült a kezem közül(felújjitva persze!)Imádom az MZ-ket,meg az IZS-eket meg a Pannoniákat meg a Jawakat meg a ..............(elég már!)Bocsi de mindig bele lovalom magam!
    Szóval szevasz!
    Che és soveny kedvelte ezt.

Komment

Csatlakozom az előttem szólóhoz légy üdvözölve köztünk,bár úgy látom hogy majd inkább mi kapunk választ tőled sokmindenre.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Szia Apacsavo!

Ez biza nem trophy. TS. A trophy utáni, és a /1 előtti változat.

Ha a youtube-on rákeresel "gessztenye1" videoira, akkor van róla pár felvétel. 9 év pihenője után támasztottam fel most tavasszal, és hirtelen felindulásból mentem is vele vagy 6000 km-t azóta.

Köszönöm a fogadtatást, amiben tudok, szívesen segítek.

"...mindegy, csak valami forogjon benne, meg olajszaga legyen" :-)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X