Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hellou!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hellou!

Szervusztok! még új vagyok koreitekben, Szlovákiából irok, szeretem a veterán jármuveket, de foleg a Jawákat azok kozul is az 50 kobcentiseket, van egypár belolluk otthon, gyujtom oket, ezek a motorjaim vannak, jawa 20, jawa 21, jawetta sport, stadion S11 régebbi és újabb fajta, jawa 05 de szinte mindegyik modellbol tobb darab.. ne gondoljatok itt a segédmotorokra, ez a fogalom itt Szlovákiában nem él, a mustangok csak 4 lóerosek két személyesek satobbi.

Szervusz Jenco01!

Itt a helyed közöttünk.Magyarországon,-mint ahogy tudod,a Jawáknak és Czetkáknak nagy rajongó tábora volt és van is.Elég sok napkeltét megéltem már,de a mai napig is tetszenek.Az első kismotorom egy Jawa pionyr,-melyről bővebben,a bemutatkozás rovatban,-a régi rötyögők,című bemutatkozásra válaszul írtam.Az általad felsorolt típusok közül nem ismerem mindet,de te majd segíthetsz ezen.

Kérlek írj a motorjaidról és légy aktív tagja a fórumnak!

Üdvözlettel:Che
    gesszti kedvelte ezt.

Komment

jenco01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szervusztok! még új vagyok koreitekben, Szlovákiából irok, szeretem a veterán jármuveket, de foleg a Jawákat azok kozul is az 50 kobcentiseket, van egypár belolluk otthon, gyujtom oket, ezek a motorjaim vannak, jawa 20, jawa 21, jawetta sport, stadion S11 régebbi és újabb fajta, jawa 05 de szinte mindegyik modellbol tobb darab.. ne gondoljatok itt a segédmotorokra, ez a fogalom itt Szlovákiában nem él, a mustangok csak 4 lóerosek két személyesek satobbi.
      Kissé ostobának érzem magam, mert ezek a típusjelek nem mondanak nekem semmit. Egy galériát megköszönnék, mert akkor be tudnám azonosítani amit én Mustang, Ideal, Pionir típusneveken vélek tudni és/vagy nem is ismerek.
      Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X