Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csaka TLT

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csaka TLT

üdv! mindenkinek azért regisztráltam mert szereztem egy 56-os TLT-t és gondoltam hátha kapok pár jó tanácsot a felújítás folyamatáról
    Elég rossz állapotban szereztem a kicsikét / blokk váz sárvédő és ülés volt csak rajta később vettem egy tankot elég jó állapotban jött a két kerék majd az apróságok most arra az alkatrészre vadászok ami a legritkább és szinte legdrágább a kipufogó

Csaka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    üdv! mindenkinek azért regisztráltam mert szereztem egy 56-os TLT-t ............most arra vadászok ami a legritkább és szinte legdrágább a kipufogó
    Isten hozott Csaka TLT!
    Teljesen igazad van, hogy regisztráltál ide a "megszállottak" közé, de 'vadászni' nem kell, mert a Pannoniához mindent lehet venni-szerezni. Csak nézz körül a Veterán aprón, Börzén stb.
    Itt a Fórumon meg annyi okos, ügyes, nagy tapasztalattal rendelkező segítséget találsz és van olyan is köztünk aki szívesen segít is, de van olyan is aki csak 'bebőrözi' az ülésedet, de meg ne kérdezd, hogy hogyan, mert az TITOK!
    Minden jót! Jó munkát a TLT-hez!
    apacsavo, Che és 2 további látogató kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

köszi
      oh az ülés nagyon jo állapotban van még én is meglepődtem lemostam és egy kis szilikon olyan mintha új lenne
      apacsavo, Che és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Szia Csaka!

Érezd jól magad köztünk!

köszi
        oh az ülés nagyon jo állapotban van még én is meglepődtem lemostam és egy kis szilikon olyan mintha új lenne
        Bakker, -t5-... a Szilikon!
        Che és -t5- kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Bakker, -t5-... a Szilikon!
          Én már sok mindent nem értettem, ez is köztük van!
          Che kedvelte ezt.
          A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

most arra az alkatrészre vadászok ami a legritkább és szinte legdrágább a kipufogó
            Keresd itt Nyuszifül kollégát neki van a buzogány részéhez palástja és komplett belseje eladó az alu végeket máshonnan kell beszerezned és az a keményebb dió sajnos. Könyökök párban olyan 20-25e Huf körül mennek másik 5e HUF a hollander hozzá...
            Kicsit tényleg húzós sajnos De kitartás!
            apacsavo kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Keresd itt Nyuszifül kollégát neki van a buzogány részéhez palástja és komplett belseje eladó az alu végeket máshonnan kell beszerezned és az a keményebb dió sajnos. Könyökök párban olyan 20-25e Huf körül mennek másik 5e HUF a hollander hozzá...
              Kicsit tényleg húzós sajnos De kitartás!
              Hat igen spórolni kell rendesen főleg meg karácsony is közbe jön

Komment

Kedves Csaka TLT!

Örömmel olvasom a bemutatkozásodat! Nekem is volt anno egy TLT-m, én is átestem anno a felújítási fázisokon, sok örömet leltem benne, illetve néha csalódás is volt (csak néha, többnyire miattam), de bízom benne hogy elkészülsz vele ,és utána boldogan gyönyörködsz majd benne!!! SOK SIKERT! ui.: Ha valamiben gondod, lenne akkor itt biztosan segítségre lelsz!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X