Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zim 350

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szasztok! Ezt találtam (kardán): Eladó Zim -350-es típusú qvad: kardán és hidraulika komletten.

Ugyanitt TZ-4k felnik.

Érdeklődni csak telefonon! Zalaegerszeg 06 20 9674612

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én a hajtókarnak nevezett hajtórúdtól kapok frászt! Pedig tízből kilencen így hívják...
      Sőt, van egy fórumtagunk is, akit szinén így hívnak.
      sepy, Igor és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Szevasztok! nekem van egy eladó Zim harkov 350-em. 3 éve áll, kell neki egy jó erős karbantartás. Kardánhajtás, hidraulika. Ha netán valakit érdekel írjon. üdv

Komment

Szerbusz!

Tudsz nekem segíteni pár dologban Zim 350 témában?

Komment

sziasztok nekem van komplett leirásom az utolso csavarig ha valakit érdekel csak szoljatok

Komment

Üdv!

Zim 350 hez keresek kardánt én is, vettem egy hidraulikát, de nincs ami meghajtsa. Van esetleg valakinek eladó? Meg egy leírás is jól jönne az egészhez...

Köszi

Komment

Szia, hozzá lehetne jutni a leíráshoz. Kicsit böngészném én is hátha segítene.

Komment

Kedves Beagle! és mindazok kik olvasták írásom!Én is jobban szeretem hajtókarnak nevezni mert az mint kifejezés is közelebb áll hozzám.Az a fránya " Rúd" kifejezés nem igazán hasonlít a mozgásának módjára, a karunk közelebb áll hozzá.Még meg szeretném kérdezni mint kasznis a kasznistól milyen tünet együttessel jár együtt mikor kitör rajtad!!. Bocs de ezt nem hagyhattam ki. Üdvözlettel: Sepy.
                  CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv mindenkinek! Van egy eladó ZIM 350! 462km van benne, 13 éve állt, története ismert. Minden kérdésre szívesen válaszolok, az ár alkuképes, de mivel valóban egyedülálló darabról van szó fillérekért nem adom oda, elfér a garázsban... Kardán még nem volt használva, rajta van a gyári kupak. Valójában használva sem volt még! Mivel rég nem indították be egy nagytakarítást megérdemelt, ez meg is történt, gyújtás tökéletesen be van állítva. Idő hiánya miatt nincs összerakva és az egyetlen dolog ami kell hozzá a ventilátort hajtó "tárcsa" Az OLX oldalon hirdetem Harkov ZIM 350 néven. Csere is szóba jöhet, hogy mire azt nem határolnám be, mond mit szeretnél és meglátjuk (autó-motor-haszonállat-stb...)
                    Utoljára szerkesztve a következő által: K. Viktor; 2014 máj. 16, 14:38.

Komment

szia
                      Nemrég regisztráltam és láttam hogy van egy elado zimmed megvan még ?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X