Sziasztok! Páran bizonyára ismertek! Pancsimánia vagyok! Az igazi, eredeti és megismételhetetlen! Ezt öcsimotoros szaki kedvéért írtam. Több kifejezetten magyar motorom is van már. A fórum témája nagyon tetszik bízom benne sok tartalmas infót osztunk meg majd egymással. üdv.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pancsimánia
Collapse
X
-
ApaE
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Pancsimánia!
Szeretettel üdvözlünk magunk között.Szeretném megkérdezni,-hol van Öcsimotoros,már rég olvastunk tőle valamit?Jópofa írásai voltak és egy jó ideje már hiányolom jelenlétét.Remélem jól van és nincsenek gondjai!
Üdvözlettel:Che
Köszönöm az érdeklődés, tényleg régóta nem jártam erre.Nos, rengeteg volt a történés, ami miatt egy ideje nem voltam fenn a fórumon. Asszem most már minden rendben. Pancsimánia barátomat meg sok szeretettel köszöntöm. Ne vedd a szívedre, de itt mindannyian pancsimániások vagyunk, csak mindenki másként. Mindenki próbál letteni valamit az asztalra, hogy hozzájáruljon a Pannónia halhatatlanságához. Sorolhatnám a példákat,Pl. "ring paripa" egyéniségével TLB Jimi, aki maga a a proekt ügyes kezeivel, vagy AGATITY LAJOS barátom a replikáival, TZ tesó a kiváló fórumos honlapjával és talán én is a koponyahasító repertuárjaimmal. Talán elég ügyesek leszünk, hogy méltová váljunk az örgek emlékére.
Üdv: öcsimotorosChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szia Che!
Még nem tom, hogy megy a sorom, de má mostan látom, hogy vót má jobban is!D)Remélem idén még tudunk tankolni a paciba és az orbáni 7 csapást meg a 4 évszakot is el fogom tudni viselni. Vőrősbor meg van szerencsére még "magyar" kézen és rendesen be is szoktam tankolni...D)Gondoltam, hogy megkostolhatnád eccer mi az a valódi bor, de Orosháza nincs közel Pécshez, se Villányhoz. Persze, ha Siófokon, vagy Kecskeméten összefutunk egy börzén még mindig van esély a "tankolásra"!Addig is jó egészséget és kitartás, mosmá jön a tavasz!Gurulunk, gurulunk, na meg iszunk...Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment