Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy új belépő - koko651

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egy új belépő - koko651

Üdvözletem a Veterán fórum tagjainak!!

Jómagam is egy veteránnak mondható 89-es 1.3-as wartburgnak vagyok a tulajdonosa.
    Most így télvíz idején újra felmerült bennem hogy hogyan tudnám megtuningolni egy kicsit az első szélvédő fűtését,
    mivel igencsak gyengécske a hatásfoka.
    Egyébként hálás kis masina ez a warbinyek amíg lehet meg nem válok tőle.
    Ha volna pár olcsó bevált ötlet az ablakfűtésre szívesen okulnék belőle.
    Előre is köszi

Kedves Koko 651!

Szeretettel üdvözöllek köreinkben,remélem nem ez lesz az első írásod itt a fórumon!A Wartburg egy bevált típus és ha vigyázol rá,-biztos vagyok benne,még sokáig fog "szolgálni".Az igaz,hogy egyenlőre a járó-kelők,még nem kapják fel a fejüket a láttán,de ezen nem igen kell aggódni,majd eljön még az,a idő is.Nagy előnye,a legújabb csodákkal szemben,hogy végtelen egyszerű szerkezet,könnyű javítani,-no és a bankok sem fenik rá a fogukat túlzottan,-legalábbis egyenlőre.

A szélvédőfűtésről,-nem tudom mi a gondod vele,-jó lenne ha egy későbbi írásodban részleteznéd.Meg kellene nézned a szabályozó,karokkal állítható terelőlemezek állapotát,nem támaszt e ki valami odakerült szemét stb..Nekem bevált dolog,ilyen párás időben,hogy a fűtésmotor kapcsolását átalakítottam,úgy hogy gyújtás nélkül,még a motor indítása előtt,elindítom és lefúvatom a párát a szélvédőről.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X