Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sárgaréz csavar utángyártás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sárgaréz csavar utángyártás

Click image for larger version

Name:	IMG_6745-2.jpg
Views:	1
Size:	196.0 KB
ID:	153763

Sziasztok!

Egy ilyen csavarkát kéne utángyártatnom, ez nem motorba hanem veterán bútorba lenne 70+17 mm hosszú, bővebb adatokkal is tudok persze szolgálni, csak olyan érdeklődésképpen kérdezném, hogy tudna-e valaki segíteni ebben? Fizetnék pénzzel vagy motoralkatrésszel, ahogy tetszik...

Köszönettel
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Milyen a menete (nem valami orsó menet?)-egydarabból vagy lehet forrasztva a tekerője?

Komment

Szia!

Lehet forrasztva csak ne feltűnően, mert látszódó helyen van, szépen persze lehet.Menet az metrikus M5

Üdv

A hengeres rész a képen 5 mm átmérőjű, a fej legnagyobb átmérője 10mm, a szárnyacskák szélesessége 20mm. A szükséges teljes hosszúság 17+70mm.
      Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Ja ha csak ekkora akkor lehet egy anyagból (bár pazarlás) ha hozol anyagot ,és ha sürgős itt Karácsony környéki szeretet és béke csendjében megcsinálom ha átjössz Rákospalotára (persze megvárhatod -drága a benzin).Ha ráér lehet később.
        stalker kedvelte ezt.

Komment

soveny kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat. Ezt az önbuherát megfontolom, bár nem tudom, hogy én szerszámpark híján képes lennék-e megcsinálni(a menetmetszés sem igen menne, lehetséges, hogy gányolás sülne ki mesterkedéseimből...)

Jokernek köszönöm felajánlását, azért nem szívesen zavarkodnék karácsony környékén, az ünnepek után tán kevésbé lennék alkalmatlan és addigra tudnék anyagot szerezni...

Köszönöm szépen

Komment

közben kint amig dolgoztam eszembe jutott --hülyeség az agész mert megcsinálom vasból és lerezesztetem ,ha a sárgaréz szin megfelel --? mivel azt mondtad butor -nem vizalatti kütyü

Komment

Szia!

Az tökéletes lenne... ha megcsinálnád egy sima borítékban fel tudnád adni postára és mondasz egy zámlaszámot és elutalom a pénzt, amit gondolsz.

Üdv

Komment

ez nem egy jó ötlet-szerinted(szerintetek )mekkora számot kéne mondanom- kb.1/2 óra munka -horganyzóba kétszeri autózás-postás sorbanállás után?
                  szerintem,amit ajánlottam az azzal jár hogy Budafokról- Rákospalotára elgyere érte .....és nem mondam hogy pézbe kerül
                  Ha igy nem jó sajnálom ,biztos lessz közelebb is valaki.
                  még csak annyit hogy idág megusztam-- nincs bankszámla számom!

Komment

Attached Files
                    stalker, sricsi70 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Értem, természetesen kimegyek érte.
                      Az szerencsés eset, számlaszám mentesen élni:-)
                      A horganyzást meg értelemszerűen megcsináltatom én, hiszen úgyis kell majd motoralkatrészeket csináltatnom egyszer mindenképpen(és akkor besummantom ezt is közéjük, mondjuk jó ideje húzom ezt a műveletet, de majd most kap egy indítólökést kezdetnek)

Köszönettel

Szia!

Ó igen, szép asztal bizony. Nekem is egy hasonló korú asztalra kéne, szintén tükörtartó célra... azonos korstílus

Üdv
                      soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X