Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterános könyvek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterános könyvek

Sziasztok!

Valaki nem tudná ide feltölteni a Régi, szép Pannóniák könyvet, esetleg a D-Csepelek, Danuviák című kiadványt? Bármilyen veterános könyv érdekel...

Üdv
    Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 nov. 25, 14:42.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Sziasztok!

Könyvet keresek ,-Hogyan javítsam a motorkerékpáromat-(Mészáros Ferenc,Moldvai Tibor)

Komment

Sziasztok!

Én a saját weblapomon megjelentettem minden birtokomban található szakirodalmat, melyet bárki térítésmentesen letölthet.

Motorkerékpár Szakirodalom - Ring István

Használja mindenki egészséggel!
      stalker, Che és TZ kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Ha még aktuális, innen letöltheted: Óriás csatolmány
        Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2010 dec. 10, 15:03. Oka: Az elavult linket töröltem

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2010 okt. 15, 22:05.
          sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Sajnos az oldal hibát jelez, így sosem fogom megtudni, mit lehetett volna letölteni...

Komment

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sajnos az oldal hibát jelez, így sosem fogom megtudni, mit lehetett volna letölteni...
              Igen, ezek az "Óriás csatolmány" jellegű megoldások csak átmenetileg működnek. De most mégis arra kérlek soveny, hogy ne töltsd fel sehová.
              Hétvégén lefordítom és beüzemelem a Letöltések menüpontot, majd jó lesz oda gyakorlásnak.
              sepy kedvelte ezt.
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Igen, ezek az "Óriás csatolmány" jellegű megoldások csak átmenetileg működnek. De most mégis arra kérlek soveny, hogy ne töltsd fel sehová.
                Hétvégén lefordítom és beüzemelem a Letöltések menüpontot, majd jó lesz oda gyakorlásnak.
                Sziasztok! Majd ha feltöltitek, engem is érdekelne.

Komment

Sziasztok!

IZS.hu-ról már régóra szedhető egy, a Planéta 3 motorokkal foglalkozó részlet a Mészáros Ferenc-Moldvai Tibor: Hogyan javítsam a motorkerékpáromat című könyvből, ez körülbelül 40 oldal, pdf formátumban.

A Hogyan javíthatom a motorkerékpáromat, pedig pdf formátumban tölthető innen.

Bárkinek ilyen fájlmegosztási esetben a GoogleDocs szolgáltatásait tudom ajánlani.

Ha valakinek van Pannóniákról, Csepelekről, Danuviákról, egyszóval bármilyen magyar motorról, akármilyen veteránról anyaga, típusismertetője, képekkel, leírásokkal, az ne restelkedjen velünk megosztani azt:-)

Üdv
                  Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 nov. 25, 15:08.
                  TZ kedvelte ezt.
                  Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2010 dec. 10, 15:03. Oka: Az elavult linket töröltem. :-(

Komment

TZ és soveny kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Mindenki, aki rendszeresen használta, avagy használni szerette volna a képponttárponthu felületen az "apae" felhasználó galériában közzétett szakmai anyagokat, és most nem találja, kérem keressetek meg.
                        Sőt! Gondolom sokan vannak, akik letöltötték a cuccok egy részét! Szerintem sok mindent "vissza kaphatnál", ha valahogy kapcsolatba kerülhetnél azokkal akiknek segítettél.
                        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X