Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Még akkor is ha egyhengeres az a P20?motorkami eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Igaz hogy nem a veteranapron van a hirdetés de szerintem azért érdekes lesz a végösszeg amiért elmegy ez a "cukor" TL alkatrész.
Kiváncsian várom a végkifejletét.
Pannonia TL első villa Pannónia
Komment
-
Ne legyenek aggályaid, olyan áron veszi, mint a boltok, csak nem pakol rá akkora árrést.chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm! Azért is furcsálom a dolgot, mert nagyon baráti áron kínálja. A bolti ár körülbelül a duplája...chemotox kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ez ugyan nem a Veterán aprón van,de azért remélem nem őltök meg.
1963 Other Duna Sidecar, Norcross GA - 94242210 - Cycletrader.com
Komment
-
- Börze? -Turkálo? -Aranybánya?
LARGE LOT OF VINTAGE MOTORCYCLES ,, JAWA ZUNDAPP LQQK | eBaymotorkami kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Kommentár nélkül! (nem veteranaprós hirdetés)
Eladó Danuvia magasüléses prototípus - Képes Motor
Üdvözlettel:CheUtoljára szerkesztve a következő által: Che; 2011 okt. 01, 15:12.
Komment
-
Na, ezen meglepődtem én is. Nem értek a Danuviákhoz, ezért nem tudom, hogy mit jelent az amit leírt róla, de a hirdetésben szereplő 'egyéb' szöveg az számomra felháborító! Fizessek olyanért, amit csak elképzelni tudok (mert valós képeket nem tesz fel és nem is küld. Ja és akkor még csak azért fizettem, hogy megnézhettem). Meg őszintén megmondom, hogy nem igazán tudom, hogy mennyibe van egy Danuvia felújítása, de azt, hogy 1.300.000-ért árulja és hogy ennél is többe van a felújítás, ezt egy 'kicsit' irreálisnak tartom. A legtöbb amit láttam Danuviáért kb. 300.000 és 500.000 körül volt. Azt mondom: tegye csak fel a német e-bayre! Itthon szerintem nem lesz olyan ...., szóval aki megveszi.Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKommentár nélkül! (nem veteranaprós hirdetés)
Eladó Danuvia magasüléses prototípus - Képes Motor
Üdvözlettel:Che
Komment
Komment