Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A Junak az eredeti tankjával jobban néz ki szerintem. Már akkor is gondoltak a tankpadra pl. A Győzike krómról nekem sem más a véleményem. Az a váz viszont biztosan erősebb mint a gyári mert az elég hitvány. Kevés olyan gép van melynek még nem volt váztörése. Elég egy nagy kátyú és kész a váz.

Komment

Nekem nagyon tetszik a Jawa ezzel az állóhengeres négyütemű blokkal. Ha kicsit növelik a teljesítményt olyan 30 lóerő körülre, vagy ne adj Isten lett volna 500cc-s változat 40 lóerő körül, simán versenyképes lett volna a hatvanas években a brit motorokkal. Nekem kéne egy.

A Junak eredeti formája veterán ehhez képest, és kevésbé univerzális stílusú. Piaci szempontból egy ilyen motor nagyobb dobás lett volna annak idején. Szerintem.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

simán versenyképes lett volna a hatvanas években a brit motorokkal.
        Lehetett volna Cseh Triumph
        Tényleg jól néz ki, mondjuk számomra a Junak is igen tetszetős.

Komment

Igen kevés gépen állítható olyan alapjárat mint a Junakon. Talán még a régi boxerokon pl. Emu gépe. A mostani gépek alapjárata 1200 és nem is szólnak olyan szépen. Csináltak a Csehek gyönyörű gépeket.

Komment

A JAWA boxert lattatok mondjuk az a 70-es evek vege de erdekes lett volna

Komment

Azzal a blokkal az Izs, a Jawa, és még pár más gyártó is próbálkozott, nem sok sikerrel.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ez nagyon jó ! Árul valamit, amiről fogalma sincs mi ,( " típusát később megmondjuk ") fogalma sincs hogy mennyit akar érte kapni, ( "ára miatt ne hívják ") de azt tudja hogy " teljesen eredeti " !
                http://veteranapro.hu/utanfuto-lakok...lelt-allapotba

Komment

Gondolkozom hogy ajánlok 1 fabatkát, bár papír nélkül max. tyúkólnak jó.

Komment

Már SÁNDOR megelőzött ! 1000 forinton áll a licit !

Komment

Tyúk ólnak kicsi ha ára nincs akkor nem eladó! Kincses ládának azért még nem elég öreg!!

Komment

Szervusztok!

Hirdetve van ez a jófogáson is és hasonlóak a leírtak is.A hirdetőnek több mint 10 oldala van,legtöbb hasonló stílusú szöveggel,de azért minden ötödik hirdetés be van árazva.Valószínű egy Ausztriába kijáró veszprémi lomis.A hirdetései között vannak értelmes dolgok is,de mivel semmire nincs szükségem,illetve tűzifára igen,-az meg nincs,nem fogom keresni,-no és a stílus miatt sem.

Hiába az alkatrész azonosítós barátunkon kívül,vannak még ebben az országban nagykereskedők,de az élet már csak ilyen,-valahogy meg kell élni.Mindenkinek szüksége van egy darab kenyérre.

Üdvözlettel:Che

Komment

1000 forinton áll a licit !
                          Már törölték ! Ismét nulláról indul !

- - - Updated - - -

Már van típusa is ! Igaz a képek szerint oda van írva az oldalára.

Komment

Eladó Csepel Pannonia T8 - Képes Motor

Szerintem érdemes egy pillantást vetni rá.....

Komment

movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A JAWA boxert lattatok mondjuk az a 70-es evek vege de erdekes lett volna
                              Prototípus volt. Van tipus-száma is . Van egy poszterunk a műhelyben. Majd lefényképezem.

Komment

Szerintem érdemes egy pillantást vetni rá...
                                És ott be is fejezni, vannak rajta nem rá való elemek is...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X