A Junak az eredeti tankjával jobban néz ki szerintem. Már akkor is gondoltak a tankpadra pl. A Győzike krómról nekem sem más a véleményem. Az a váz viszont biztosan erősebb mint a gyári mert az elég hitvány. Kevés olyan gép van melynek még nem volt váztörése. Elég egy nagy kátyú és kész a váz.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Nekem nagyon tetszik a Jawa ezzel az állóhengeres négyütemű blokkal. Ha kicsit növelik a teljesítményt olyan 30 lóerő körülre, vagy ne adj Isten lett volna 500cc-s változat 40 lóerő körül, simán versenyképes lett volna a hatvanas években a brit motorokkal. Nekem kéne egy.
A Junak eredeti formája veterán ehhez képest, és kevésbé univerzális stílusú. Piaci szempontból egy ilyen motor nagyobb dobás lett volna annak idején. Szerintem.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Ez nagyon jó ! Árul valamit, amiről fogalma sincs mi ,( " típusát később megmondjuk ") fogalma sincs hogy mennyit akar érte kapni, ( "ára miatt ne hívják ") de azt tudja hogy " teljesen eredeti " !
http://veteranapro.hu/utanfuto-lakok...lelt-allapotba
- 4 likes
Komment
-
Szervusztok!
Hirdetve van ez a jófogáson is és hasonlóak a leírtak is.A hirdetőnek több mint 10 oldala van,legtöbb hasonló stílusú szöveggel,de azért minden ötödik hirdetés be van árazva.Valószínű egy Ausztriába kijáró veszprémi lomis.A hirdetései között vannak értelmes dolgok is,de mivel semmire nincs szükségem,illetve tűzifára igen,-az meg nincs,nem fogom keresni,-no és a stílus miatt sem.
Hiába az alkatrész azonosítós barátunkon kívül,vannak még ebben az országban nagykereskedők,de az élet már csak ilyen,-valahogy meg kell élni.Mindenkinek szüksége van egy darab kenyérre.
Üdvözlettel:Che
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA JAWA boxert lattatok mondjuk az a 70-es evek vege de erdekes lett volna
- 5 likes
Komment
Komment