Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Attached Files
    OdinHEM és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Sosem értettem a Magyar mentalitást, hisz tényéleg a világ élvonalában lehettünk volna, de mindig mindent megszüntettek, megfolytottak, eltiportak.
      Üdv korompaiistván!

Sajnos mindig messze voltunk a világ élmezőnyétől,még a KGST piacon is gyengének bizonyultak a motorjaink.Nem voltak eredményesek a sportban sem és a kereskedők sem tolongtak értük.
      movisz kedvelte ezt.

Komment

Mint minden másban isaz élmezőny alatt voltunk, mégis a mai napig Ikarusbuszok járnak fél Ukrajnában, meg Oroszországban, meg a többi leigázott régióban. Ugyan ez volt a mezőgazdasággal is, mint az iparral. Nem csúcstechnika, ezt mindenki tudja, de napi szinten használható tömegcikk lenne a megfelelő, mint Indiában, vagy tudomis én. Persze ez csak az én agyszüleményem.
        OdinHEM és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Elhiszem hogy lehet ennyibe keríteni egy felújítást de, akkor legyen már gyáriul kinéző a festés
          pannónia t5 oldalkocsival
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Hát elég csúnya az a világoskék szín, az biztos

Komment

Ennyi pénzért legyen már legalább hibátlan. Amennyire én képpen vagyok ezen nem csak a festés ami bibis.:-(((((

Komment

Eladó turbós Simson blokk!

Ez sem rossz! Üzem képes gyújtótekercs hiánnyal! Lehet, hogy a dugó sincs benne

Komment

Szerintem ez karácsonyra értékarányos , nem Husvéth -ra :Csepel 100
                  CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Csepel 100 lapraszerelten nem semmi pénzért. Ajándékként legalább jár hozzá egy vesszőkosár?
                    kedvelte ezt.

Komment

Komment

Hoppá. Nincs meg a hirdetés.:-))))

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Hoppá. Nincs meg a hirdetés.:-))))
                          Reggel még megvolt. Hiába a sajtó és véleményszabadság csodákat tesz. Egyeseket önvizsgálatra késztet. Lehet, hogy a kolléga rájött magától, hogy 10-es számrendszerben könnyen lehet nagyságrendet tévedni. Egy nulla ide, vagy oda?

Komment

Simson Svalbe

ehhez vajon adja a kályhacsöveket is ennyiért?

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              ehhez vajon adja a kályhacsöveket is ennyiért?
                              Hát optikai tuningnak elég gyatra, de a kályhacsövek darabja újonnan 1500 Ft/db körül van. A csövekkel együtt reális árnak tűnik. ...

Komment

Több mint 2000-er ,legalább is a környékünkön. Így már érthető.:-)))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X