Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSosem értettem a Magyar mentalitást, hisz tényéleg a világ élvonalában lehettünk volna, de mindig mindent megszüntettek, megfolytottak, eltiportak.
Sajnos mindig messze voltunk a világ élmezőnyétől,még a KGST piacon is gyengének bizonyultak a motorjaink.Nem voltak eredményesek a sportban sem és a kereskedők sem tolongtak értük.movisz kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Mint minden másban isaz élmezőny alatt voltunk, mégis a mai napig Ikarusbuszok járnak fél Ukrajnában, meg Oroszországban, meg a többi leigázott régióban. Ugyan ez volt a mezőgazdasággal is, mint az iparral. Nem csúcstechnika, ezt mindenki tudja, de napi szinten használható tömegcikk lenne a megfelelő, mint Indiában, vagy tudomis én. Persze ez csak az én agyszüleményem.
- 2 likes
Komment
-
Elhiszem hogy lehet ennyibe keríteni egy felújítást de, akkor legyen már gyáriul kinéző a festés
pannónia t5 oldalkocsivalYou can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
Eladó turbós Simson blokk!
Ez sem rossz! Üzem képes gyújtótekercs hiánnyal! Lehet, hogy a dugó sincs benne
Komment
-
ApaE
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHoppá. Nincs meg a hirdetés.:-))))
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseehhez vajon adja a kályhacsöveket is ennyiért?
Komment
Komment