Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Olvastam én is. Az sem normális dolog, ha valaki ismeretlennek az ember odaadja a cuccait, és számolatlanul tömi pénzzel! Nem az "elkövetőt" védem, mert minősíthetetlen amit művel, de a megrendelőnek nem volt ez gyanús?
Nem zavaros,-nagyon zavaros és ideje lenne már,ha a károsultak jogi útra terelnék a történéseket.Nekem az egészből az jön le,hogy,-bi-bi,bi-bi-báá és rep-play.Természetesen tudom azt is,hogy a független Magyar bíróság az ilyen ügyeket hosszú ideig húzza,no meg az ügyvédeknek is érdeke,nehogy elsőre egy korrekt döntés szülessen és természetesen szakértőre is szükség lenne,pro,vagy kontra,ezért az egésznek kilátástalan a vége.
Nem tudok pálcát törni senki feje felett és nem is akarnék,-azt azonban tanulságként le kell vonni,hogy mindenki gondolja meg,hogy kivel dolgoztat.Nem okvetlen az az olcsó,ami annak tűnik,-ha meg valaki kompresszort kér,festő létére,hogy festeni tudjon,-hát inkább ne dolgoztassunk vele.
Ami nálam lejött az egészből,hogy a veterán apró,ezzel a történettel,nem arra van használva amiért létrejött,természetesen én a történetben nem vagyok károsult és károkozó sem.
A Jawa Mustangok körében új rekord.Eladó Motor, robogó Vas: Jawa mustang
Igaz (ha igaz) csak 435km van benne.De miért nincs már rajta a hátsó sárvédőgumi, és a kipufogó is egy kicsit használtabbnak tűnik de lehet hogy csak piszkos.
Amúgy az ára kissé sok de egy nagyon szép darab, az enyém is ugyanilyen szép csak 6300km van benne.Szerintem a kipufogókönyökök sok mindent elárulnak arról hogy mennyit ment egy motor.Egy 435km-es motornál csillognia kell a krómnak.Persze attól is függ hogy hogyan tárolták.
jónapot kivánok TISZTELT KAJDOCSI ÚR. azt szeretném én őnnek mondani. hogy, én ezeket a dolgokat tudom őnnek felajánlani a simson blokkért cserébe egy wagner csavarozógép akkútőltőt és egy hozzálevő akkumlátort is. és egy sarokcsiszolóflex burkolatot és egy fúrógép gyors zárótokmányt . ezért a kis simson schwalbe blokkért cserébe. de, azt megszeretném én őnntől , érdeklődni? hogy, van-e? esetleg ehez a blokkhoz őnnek karburátora? és a karburátorhoz toldó karburátorcső ahogy, a tőbbi swalbe blokkon látható. és hogy, van-e? őnnek ehez a blokkhoz őnnek hengervédő bal oldali burkolata lemeze? mert, sajnos ezen a blokkon nincsen ahoyan ezt a blokkot néztem az ural.hu bazárban. én ezt a néhány dolgot szeretném még én őnntől, megérdeklődni?
Komment