Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Aki még nem olvasta az aprón, tegye meg itt.
    Szélhámos Miskolcon! Olvasd el!

Ez számomra nagyon zavaros!

Komment

Olvastam én is. Az sem normális dolog, ha valaki ismeretlennek az ember odaadja a cuccait, és számolatlanul tömi pénzzel! Nem az "elkövetőt" védem, mert minősíthetetlen amit művel, de a megrendelőnek nem volt ez gyanús?
      supermax és dino125ad kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok!

Nem zavaros,-nagyon zavaros és ideje lenne már,ha a károsultak jogi útra terelnék a történéseket.Nekem az egészből az jön le,hogy,-bi-bi,bi-bi-báá és rep-play.Természetesen tudom azt is,hogy a független Magyar bíróság az ilyen ügyeket hosszú ideig húzza,no meg az ügyvédeknek is érdeke,nehogy elsőre egy korrekt döntés szülessen és természetesen szakértőre is szükség lenne,pro,vagy kontra,ezért az egésznek kilátástalan a vége.

Nem tudok pálcát törni senki feje felett és nem is akarnék,-azt azonban tanulságként le kell vonni,hogy mindenki gondolja meg,hogy kivel dolgoztat.Nem okvetlen az az olcsó,ami annak tűnik,-ha meg valaki kompresszort kér,festő létére,hogy festeni tudjon,-hát inkább ne dolgoztassunk vele.

Ami nálam lejött az egészből,hogy a veterán apró,ezzel a történettel,nem arra van használva amiért létrejött,természetesen én a történetben nem vagyok károsult és károkozó sem.

Üdvözlettel:Che
        taluga, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

dino125ad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez számomra nagyon zavaros!
          "Aznap nem volt halsütés"

sepy, kavycka és 3 további látogató kedvelte ezt.
          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A Jawa Mustangok körében új rekord.Eladó Motor, robogó Vas: Jawa mustang
            Igaz (ha igaz) csak 435km van benne.De miért nincs már rajta a hátsó sárvédőgumi, és a kipufogó is egy kicsit használtabbnak tűnik de lehet hogy csak piszkos.
            supermax kedvelte ezt.

Komment

Rometó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A Jawa Mustangok körében új rekord
              Ez aztán az alkalmi vétel!
              sepy kedvelte ezt.

Komment

Rometó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                és a kipufogó is egy kicsit használtabbnak tűnik de lehet hogy csak piszkos.
                Ezt előtte egy napig súrolta. ( Az enyémbe 4435 km van, de ugyan ilyen szép. )

Komment

Amúgy az ára kissé sok de egy nagyon szép darab, az enyém is ugyanilyen szép csak 6300km van benne.Szerintem a kipufogókönyökök sok mindent elárulnak arról hogy mennyit ment egy motor.Egy 435km-es motornál csillognia kell a krómnak.Persze attól is függ hogy hogyan tárolták.
                  sepy és sinter kedvelte ezt.

Komment

jónapot kivánok TISZTELT KAJDOCSI ÚR. azt szeretném én őnnek mondani. hogy, én ezeket a dolgokat tudom őnnek felajánlani a simson blokkért cserébe egy wagner csavarozógép akkútőltőt és egy hozzálevő akkumlátort is. és egy sarokcsiszolóflex burkolatot és egy fúrógép gyors zárótokmányt . ezért a kis simson schwalbe blokkért cserébe. de, azt megszeretném én őnntől , érdeklődni? hogy, van-e? esetleg ehez a blokkhoz őnnek karburátora? és a karburátorhoz toldó karburátorcső ahogy, a tőbbi swalbe blokkon látható. és hogy, van-e? őnnek ehez a blokkhoz őnnek hengervédő bal oldali burkolata lemeze? mert, sajnos ezen a blokkon nincsen ahoyan ezt a blokkot néztem az ural.hu bazárban. én ezt a néhány dolgot szeretném még én őnntől, megérdeklődni?

Click image for larger version

Name:	IM005196.jpg
Views:	1
Size:	189.8 KB
ID:	137202 Click image for larger version

Name:	IM005192.jpg
Size:	193.4 KB
ID:	137203 Click image for larger version

Name:	IM005195.jpg
Size:	191.8 KB
ID:	137204

Simson Schwalbe
                    Beagle kedvelte ezt.

Komment

Szerintem korrekt ajánlat !
                      Az a wagner töltő és akku nekem kellene , pont ilyen csavarozóm van .
                      Külön vajon mennyiért adná !?

Komment

Nézzétek mit találtam. Nekem tetszik:

http://img17.aprod.hu/images_aprodhu...enykepeket.jpg
                        Rometó, sepy és taluga kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nézzétek mit találtam. Nekem tetszik:

http://img17.aprod.hu/images_aprodhu...enykepeket.jpg
                          Valóban vicces......de mire jó!? Mondjuk,ha a fiam akkora lesz,tanuló mocinak megfelelne.
                          taluga és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Nekem is tetszik!

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Valóban vicces...de mire jó!?
                            Miért, a pocket bike- ok mire jók? Csak buli és kész! Az életben az értelmetlennek látszó valamik néha a legszórakoztatóbbak
                            supermax, Beagle és movisz kedvelte ezt.

Komment

Ismét egy felújított Simson, csak van egy kis bibi.Eladó Motor, robogó Heves: Eladó simson robogó Csak egy kis apróság hiányzik róla.
                              taluga kedvelte ezt.

Komment

Hát ez figyelemfelkeltésnek első osztályú!

kismotor egyedi
                                taluga kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X