Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

hogy havonta hány konténer jön Európába amerikai vassal megpakolva,
    Hát ilyenek ezek a Magyar ( És egyéb ) csóró veteránosok ! Mindnek megér 1 millát a fuvar.
    Csak eszembe jutott egy ismerősöm. Autó Japánból ( Nissan valami ) 1 misi, fuvar 1,5 misi !
    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2015 jún. 08, 15:04.

Komment

Azért ha véletlenül nyerek a lottón és veszek egy szép régi autót magamnak, azért nem fogtok kiközösíteni, ugye?
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

veszek egy szép régi autót magamnak, azért nem fogtok kiközösíteni, ugye?
        Ha veszel nekünk is !

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          ha véletlenül nyerek a lottón
          Ó, én is szoktam játszani a gondolattal....
          El is határoztam, hogy ha megnyerem a lottó 5-öst, felújíttatom a Swiftemet
          ...Ja, és lehet hogy veszek egy Rometet is... persze felleltet...

Komment

Skoda Favorit 135L eladó - Raposka, Tapolca, Veszprém

Ennyit szerintem megérne a fényképek alapján.

update: közben megérdeztem, volt osztálytársam szülei árulják, szóval tényleg az, ami. Valaki vegye meg...
            Utoljára szerkesztve a következő által: gesszti; 2015 jún. 09, 17:48.

Komment

Pannóniások!

Itt egy szentségtörés: Eladó Pannonia épített - Képes Motor szerintem.

Komment

tt egy szentségtörés: Eladó Pannonia épített - Képes Motor szerintem.
                Inkább vegyük meg és fessük rá a Fórummotor feliratot, hiszen itt szinte valamennyi márka képviselve van. (MZ-Jawa-pannonia kombó). Lehetne rátenni IZS oldaldobozokat és Ural hátsó ülést. A kormányt lecserélni Rigára, Komar markolatok és Verhovina hátsó lámpa. Bocs, ha valamelyik típust kifelejtettem.

Keszire amúgy is javasoltam valami közös ketyere megépítését. Ez pl. remek alap lenne.

Komment

Milyen jól nézne már ki szépen lefújva matt feketére, egy kis krómmal díszítve, és 2 rendes kipuffal. USA-ban még forgalomba is lehetne állítani. :-)

Komment

Milyen jól nézne már ki szépen lefújva matt feketére, egy kis krómmal díszítve, és 2 rendes kipuffal. USA-ban még forgalomba is lehetne állítani. :-)
                    Ha ott is csak a fékeket nézik és mellékes, hogy be lehet-e indítani, akkor igazad van.
                    Idézet a hirdetésből: Eladó a képeken látható Épített Pannonia T5. Etz futóművekkel. a motor nem fordul át.

Komment

Pannóniások!

Itt egy szentségtörés:
                      Most mi bajod vele? Igazi MTB(Mindent Tettünk Bele)...
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Igazi MTB (Mindent Tettünk Bele)...
                        Ez jó.
                        Olyan mint a BMW... (Bele Minden Wacakot)

Komment

Petőfi Sándor - Minek nevezzelek Mi így hívtuk a menzás kotyvalékot. Ennek a motornak van egy környezetkímélő tulajdonsága. Kenyér gőzzel megy.

Komment

pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Petőfi Sándor - Minek nevezzelek Mi így hívtuk a menzás kotyvalékot. Ennek a motornak van egy környezetkímélő tulajdonsága. Kenyér gőzzel megy.
                            Igen....kevés -mondhatni zéró- az ökológiai lábnyoma

Komment

Akár az aranyköpések rovatba is beleférne ! P-10 ERŐMŰ, HENGERFEJ NÉLKÜL, JÓ KOMPRESSZIÓVAL !http://veteranapro.hu/motorblokk-alk...eromu-pannonia COLI soha nem változik !

Komment

P-10 ERŐMŰ, HENGERFEJ NÉLKÜL, JÓ KOMPRESSZIÓVAL !
                                Ez cool-i! Megközelíti az abszolút semmi fogalmát: hámozott léggömbben nyeletlen bicska penge nélkül.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X