Hát hogy nem alkoholmentes sört iszok este, ( mert az egy lépés a guminő felé...) hanem vagy rendeset, vagy fröccsöt... 
- - - Updated - - -
mert hogy Kunmadáron, bármekkora is volt a jókedv+forróság csak jeges alkoholmentes sört ihattunk...

- - - Updated - - -
mert hogy Kunmadáron, bármekkora is volt a jókedv+forróság csak jeges alkoholmentes sört ihattunk...

Innentől nem is volt baj Nagykőrösig. Szerencsével megérkeztünk. Eltöltöttünk pár órát néhány régi és új ismerős társaságában, jót beszélgettünk, felvonultunk. Aztán a motor szépségverseny eredményhirdetése után 4 órakor indulás haza. Biatorbágyinál megálltunk nyújtózni egyet és mivel láttuk a szürkeséget Tatabánya felé, beöltöztünk. Ahogy elindultunk vizes lett az út én emiatt előre figyeltem , és a következő kútnál vettem észre hogy a fiam nincs meg. Telefon, kiderült lement a Zsámbéki lejárónál mert elhagyta az erő a Jawát. Kis karikával visszafordultam Mire visszértem már megvolt az első diagnózis: a felső megszakító nem emel el. Kiderült hogy letörött a kis bakelit ami a kalapácsot emeli. A darab szerencsére megvolt. (Persze tartalék megszakítónk se volt , de hozzáteszem ilyen bajjal még soha nem találkoztam) Egy hengerrel elveckelődtünk egy Benzinkútig , 1 ötletem volt, valahogy megragasztani a darabot. Más nem volt csak pillanatragasztó. Sokat nem biztam a dologban , de megragasztottam. Aztán beindult, és felbátorodva az első 10 km-en, visszamentünk a pályára. Summa summárum a ragasztás kibírta Sopronig! Innen már csak egy meglepi volt : egy kiadós eső Tatától Győrig. Végül fél 11 után értünk haza.
Komment