mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Az akarat a kitartás,ami nekünk maradt,használjuk ki,mert más nem segit,persze ,hogy nem jó csak bele sem gondoltunk mennyi zavaró zaj bántja a fület,megkell tanulni elviselni,amit ahogy nőttünk természetes volt kizártuk,amire nem volt szükség.A mankó sem tökéletes mégsem dobják el,mivel másképp nem tudnának mozogni,ebben kell gondolkozni,és mikor eltorzul a beszédünk a kontroll nélkül,az unoka miatt ki kell tartani.
Bele gondoltam ,ha nem szabadulok meg tőle,azért kinoztam volna néha magam,főleg igy,hogy belátom a"mankó nem eredeti gyártmány"
egy eszköz,ami kicsit segit a család beszélgetésébe visszakerülni.
Eléggé érdekes témát feszegettek most!Fel sem teszem hogy nem ide tartozik mert igen is ide tartozik!!!Hiszen veterán fórum ahol is elhasznált öregecske kütyükről van szó!!!..........na erről van szó!Kissé el koptunk és itt ott már pereg a festék is rólunk...........és sajnos nincsennek lelkes veterán szeretők akik rendbe hozzanak minket!Az élet,a kemény munka,a magunk feláldozása a szebb jövő érdekében ez az én korosztályom és hozzá teszem minden rendes egykori ifjú titán természetes életfelfogása volt!Félve teszem mellé hogy ilyet ma még nyomokban sem találsz!!!!!!Sajnos a ma nemzedékét az ,,ide nekem az oroszlánt"...........DE AZONNAL ÉS INGYEN!!!!!!!!!!!...felfogás jellemzi túlnyomó részt!(....és nem mondom hogy nincs igazuk!) Csak hogy a mértéktelenség anyagi téren éppen oly káros mint az egészség terén!..................átmegyek a Hyde parkba!!!(mert megint kezdek hülyeségeket beszélni!)...........hát csak gyógyulgassatok és motorozzatok!!!!!

Komment