Nemrég a Facebookon csatlakoztam a "Veterán járművek alkatrészeinek keresése. Adok-Veszek" csoporthoz,ahol találtam egy jó hírdetést!
A szöveg: "Péter LukácsSziasztok helyhiány miatt elado 2db pannonia p10es szétszedve, papirok nélkül, mototrszám vázszám nem egyezik, 1 db Trapéz sárvédös duna oldalkocsi csonak sárvédö nélkül. csepel 125 hiányos állapotban., 1 db 40es v elöbbi oldalkocsi romos állapotban."
Nekem sajnos erre nincs most felesleges pénzem,de hátha közületek érdekel valakit!!
A szöveg: "Péter LukácsSziasztok helyhiány miatt elado 2db pannonia p10es szétszedve, papirok nélkül, mototrszám vázszám nem egyezik, 1 db Trapéz sárvédös duna oldalkocsi csonak sárvédö nélkül. csepel 125 hiányos állapotban., 1 db 40es v elöbbi oldalkocsi romos állapotban."
- Péter Lukács kép nincs, árak: motorok 25e/db duna 35e ft csepel 20 oldalkoccsi 20e ű
január 2., 13:40 · Tetszik
Béla Kozák Telefonszámot privátban kérhetek? Köszi
január 3., 20:59 · Tetszik
Péter Lukács 20 428 8338
január 3., 21:00 · Tetszik
Seres Tamás Helyileg merre vannak ?
január 4., 9:31 · Tetszik
Péter Lukács kiskunfélegyháza, megtekinteni kedd szerda csütörtökön lehet
január 4., 14:57 · Tetszik
Seres Tamás egész közel vagy,hétvégéken nem lenne jó ? azért mert én hétköznap szegeden dolgozom
január 4., 16:37 · Tetszik
Péter Lukács Én meg Salzburgban élek és most megyek haza...
23 órája · Tetszik
Péter Lukács De a 3 napon non stop mindegy mikor jössz
23 órája · Tetszik
Nekem sajnos erre nincs most felesleges pénzem,de hátha közületek érdekel valakit!!