Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Uaz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Uaz

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni! Milyen tapasztalataitok vannak egy platos uazzal kapcsolatban?
    Nem rég vásároltam egy platos uazt és tudom nem mai gyerek de állandóan van valami baja, érdemes e továbra is pénzt ölnöm bele vagy míg nem bukok rajta adjam el?

Szia!

Attól függ!
    Ha hobbi és szereted akkor igen.

Ha meg munkagépként akarod használni és számítanak a költségek akkor nincs.

Az összes veterán gépjármű egy pénztemető. Bárki bármit mond. Mindig lesz mire költened, ráadásul az alkatrészeket is aranyárba mérik, hiszen nem kapsz minden sarki boltban hozzá alkatrészt.
    De ahogyan a szavaidból kivettem, nem akarsz költeni rá. Szóval szerintem nyugodt szívvel add el.

Komment

míg nem bukok rajta adjam el?

Ez a veszély a plató kijavításával könnyen elhárítható aránylag kis költséggel.

Ha ettől több hibája van és nincs még 2-3 bontott UAZ a környéken, ami donorként felhasználható, és napi használatra kell, akkor erősen megfontolandó.

Tény, hogy az UAZ az egyik legjobb és legigénytelenebb terepjáró. A döntés mindenképpen a tiéd. Ha tudsz képeket feltölteni, akkor azért szívesen megnéznénk. Így látatlanba nehéz bármi korrektet is mondani. A kinézetből már sok mindenre lehet következtetni.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Tény, hogy az UAZ az egyik legjobb és legigénytelenebb terepjáró. Így látatlanba nehéz bármi korrektet is mondani. A kinézetből már sok mindenre lehet következtetni.
        És egy hibalistát is írhatnál,hogy tudjuk tényleg az UAZ a rossz,vagy túl sokat vársz tőle.

Komment

Az mindig attól függ mit vársz a géptől, mik az igényeid vele szemben. Itt felénk akik az erdőn használják őket nem véletlenül az UAZ-t választották. Bírják az ütés-vágást. Bár mindig szerelni kell őket. Főleg a silány minőségű utángyártott alkatrészek miatt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X