Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 362 Californian

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Movisz! A Szivattyúban a két szimeringet és dugattyún lévő " V " gyűrűt cseréld ki feltétlen és ha szépen kitakarítod működnie kell. Én is ott csesztem el először csak a szimeringeket cseréltem ki csak. Figyeld meg a zéger gyűrűs tárcsán , hogy vannak a hézagoló alátétek mert minél több van felül annál szegényebb a keverék rövidebb a löket hossza a szivattyúnak.Karesz nagyon tetszetős gépek és szánd rá Te is magad a szivattyú helyre állításnak.
    Ba701 és emu kedvelte ezt.

Komment

Sepy , a következő lépés az lesz
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia Sepy
        A pumpa az mukodik nyomja az olajat ki probaltam meghajtottam egy pisztolyforoval Click image for larger version

Name:	DSC_0552.jpg
Views:	2
Size:	187.5 KB
ID:	148476Click image for larger version

Name:	DSC_0553.jpg
Views:	2
Size:	184.1 KB
ID:	148477

Komment

Én tanácsolom Neked minden képen cseréld ki a szimeringet és a " V " gyűrűt, kapható járatos méretek . Azért mert ennyi idő alatt vesztettek a rugalmasságukból és ha elkezd dolgozni és nem nyom akkor kész a baj. Javaslatom : átmos, és gumi alkatrészek cserélve és húzhatod neki ahogy tudod! Figyeld a vezérlő tárcsán/ ami séger gyűrűs és benne a horony/, hogyan vannak a hézagolók alatta és felette. Légtelenítés / teljes gáz, légtelenítő ki . Jobb felső csavar/ és keverékkel járatás addig!!. A szűrő jó állapotú legyen az áteresztő csavaron! Ha a tárcsa felett nincs alátét 1: 50 tudomásom szerint. / Ba evvel kapcsolatos írását kötelező átnézni!!
          CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X