Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Keresem a volt Uralomat!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Keresem a volt Uralomat!

Hali!
    Volt nekem anno tíz évvel ezelőtt egy szépen rendbe tett M63-as Uralom.
    Akkor tárolási problémák miatt meg kellett válnom tőle, de most felbuzgott bennem a nosztalgia, - közben született két kislányom is- és most szeretném felkutatni, hátha vissza tudnám szerezni. Sajnos az adásvételim elveszett, annyit tudok, hogy Biatorbágyra került és a magyarország.hu szerint még forgalomban van...
    A rendszáma UDP-710 volt és így nézett ki:

Click image for larger version

Name:	Orosháza.jpg
Views:	1
Size:	202.2 KB
ID:	157101Click image for larger version

Name:	Tank nélkül jobb.jpg
Size:	197.3 KB
ID:	157099Click image for larger version

Name:	Tank nélkül bal.jpg
Size:	203.3 KB
ID:	157100

Kérem, aki tud bármit róla, jelezze felém!
    Köszönettel:
    bazsimoci

Egy fórumtárs segítségével sikerrel jártam, megtaláltam a régi gépemet!
    Igor, Ricsi95D és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bővebben?
      ....................

Komment

Tehát: meg lett a név a címmel...Hiába kerestem telefonkönyvben, gugliztam, facebook,- semmi... Akkor megnéztem a címet a Streetwiew-n és az utcában van egy Real üzlet. Megkerestem a számát, felhívtam és a kedves eladó megadta a kért telefonszámot...Bingo!
        Szóval: Bemutatkozásom után rögtön tudta az illető, hogy ki vagyok. A motor tíz éve hiba nélkül üzemel nála, olyan álapotban van, mint amikor eladtam- csak gumikat és akkut kellett cserélni...Sajnos nem akar megválni tőle, így hát keresnem kell egy másikat...
        Natloz, dongos78 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Balázs ! Amugy se lenne már jó neked , azóta sokat tanultál , gyarapodtak az ismereteid , lehetőségeid .....
          szóval biztos lefikáznád .Csinálj inkább másikat !

Komment

Sajnos elfogyott az energiám, nem akarok már motort az alapoktól felújítani...A mai nap megerősített a hitemben, hogy egy jól megcsinált (és szerencsésen kifogott, jó kiindulási alap) Urallal nem mindíg szívás az élet...
            Ezért nem véletlen az avatarom sem...Te jól tudod kik ülnek mellettem a képen. Most szeretném a lányaimat is megmotoroztatni...

Komment

kincel , szuhonyik , én ....te ? mannheim?

Komment

Hideg... Orosháza 2004. Sajben Gergő és a Bódis gyerekek...

Komment

Üdvözlet Orosházáról Sepy

Komment

Sajnos nem akar megválni tőle, így hát keresnem kell egy másikat...
                    Kár... legalább a munkád ismerik el vele, hogy nem adják vissza! Felkerült egy oldalkocsis m66, hasonlóan jó állapotban mint a tied, rendezett papírokkal! Nem érdeklődöd meg? (jah és a színe is hasonlóan erotikus )

Komment

Komment

A világos barnára gondolsz...? Az egy régi ismerősömé, sajnos nem fér bele az anyagi keretembe...Érdekesség, hogy az a motor Németországból származik és most kerül majd Hollandiába... Itthon nem tudják, vagy nem akarják megadni az árát...

Gyula: Nem, hagyjuk így inkább...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                        Working...
                        X