Közlemény

Collapse
No announcement yet.

VW Transporter T2

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    VW Transporter T2

    Sziasztok!
    Gondoltam nyitok egy ilyen jellegű témát is hátha vannak köztetek olyanok akiket ez az autó is érdekel. Elsősorban azért hoztam létre hogy a segítségeteket kérjem hogy találjak magamnak én is egy ilyen járművet. Főként olyan érdekelne aminak van magyar forgalmija vagy esetleg elveszett. Személy szerint nem szeretném OT minősítésre megcsinálni az autót hanem egy kis egyediességet és stílust szeretnék a projektbe belevinni. Remélem tudtok segíteni hogy a közelejövőben valamikor sikerüljön elindítani a projektet. Azonban addig itt is tudunk egymásnak ezzel a járműval kapcsolatban segíteni.

    #2
    Július 19-én Ausztriában kirándultunk, és Lienz-nél belefutottunk egy Transporter találkozóba. A 252-es képtől kezdődően láthatsz néhány fényképet a vw-kről. Jópár magyar rendszámos is volt köztük. Az egész város ilyenekkel volt tele. Az Iselsberg pass-ról is sok jött lefelé.

    http://indafoto.hu/gessztenye/alpok_tura_2014_julius_1821_ma


    Gondolom Ők is a találkozóra tartottak. (Az A2 pályán fotóztuk őket még odafelé menet.)

    Komment


      #3
      Ejha nem semmi milyen szép darabok! Nagyon szépek ezek a T1-esek is csak kicsit eléggé irreálisan drágának lehetne mondani őket. Bár tény hogy annyira nagy sikerük lett hogy meg érthető hogy még a romos állípotút is miért adják olyan drágán. Sokat hallottam én is másoktól hogy csak kirándultak Ausztriában és sokszor belebotlottak ilyen VW Käfer-es találkozóba vagy amibe ti is ilyen régi Transporteres meg Bogaras találkozó vagy éppen túráztak. De eszméletlen hogy mennyien összetudnak gyűlni Európa sok pontjáról hogy hasonló emberekkel tölhessenek egy hétvégét.

      Komment


        #4
        Az első munkahelyemen egy T2-vel kezdtem a házhozszállítást. Egy vasműszaki boltban dolgoztam. Kályhák, hűtőszekrények, tűzhelyek, stb. Nem volt jó a kézifék, és rossz volt az akksi. Nagyon kellemes hónapokat töltöttünk így együtt. :-) Aztán egy T3 caravelle következett. Az már modernebb gép volt.

        Komment


          #5
          Hát igen valahogy sose értettem a modernizációt olyan szemszögből hogy miért kell a járművet lecserélni. Nem volt egy rossz gép a T3-asok sem csak már annak a formája annyira nem áll közel hozzám mint a 2-es vagy az 1-es.

          Komment

          Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X