Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Éljen Május 1!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Éljen Május 1!

    Éljen Május 1!

    A pannóniások nagy seregszemléje!

    Az imént szörfölgettem a neten, pontosabban a facebokkon -mit én így is ejtek, ahogy írom, sőt ezt a szokást már néhány komámra is ráragasztottam, csak semmi fészkelődés - szóval, ahogy nézegettem s szokásos már-már unalmas idővonal képeket, úgy mint "kocamotoros" siránkozások télvíz idején, hogy miért nincs már tavasz, kik a "szeptemberbetéliesítek" körből kerülnek ki, meg-meg toldják eme önsajnáltatást bájos - motoron ülő, levő, nem levő, vagy csak a környékén levő, vagy még ott sem - kevéssé felruházkodott nőcis képekkel, javítva így hozzászólásuk magas értékét. Tehát bengészgettem, s aki keres, hát az miért ne találna. Így jártam én is!
    Ez volt kiírva a megosztáson:
    PANNÓNIÁS TALÁLKOZÓ A PANNÓNIA GYÁRBA, CSEPELEN MÁJUS 1 -ÉN!
    Na majd leestem a székről. Nőcis képeken nyálcsorgatás abbahagy, billentyűzet elő, megosztás a facebokkos oldalunkon, meg neki esés az írásnak is. Előrebocsájtom, semmi részletet igazán nem tudok. Csak az hogy találkozás a csepeli gyárba, a mondott időpontban, méghozzá Pannóniával, mert hát mégiscsak ott születtek ezek a gépek, köztük Motorka is. Ha valakinek erről kérdése van továbbiakban, keresse fel ezt a címet, vagy eléri a fórum facebokkos oldalán is.
    Íme a link, rákatt és már dől is az infó:
    https://www.facebook.com/events/390769984425517/

    Tehát, kalandra fel! Legyünk már ott, nehogy már nem!

    Szerintem megérdemeljük! Ne hagyjuk otthon az asszonyt se! Azt is megérdemeljük!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2015 jan. 23, 22:14.

    #2
    Szervusztok!

    Amennyiben az idővonal,-hát találtam valami érdekeset.Azt nem tudom eldönteni,hogy vicc mert abba a kategóriába is elmenne,de ha igaz vallástalan létemre,szimpatikusnak találtam,-de ettől még megtérni és betérni,-sőt betépni sem akarok.

    Click image for larger version

Name:	Nocsak.jpg
Views:	1
Size:	207.8 KB
ID:	143666

    Üdvözlettel:Che
    TLF65, Igrich és 8 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Köszi a hsz-t, igaz nem a témába vág, de ebből írok egy írást, ez biztos. Még ma!
      zahi kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        Szervusz!Kedves barátom!
        Mint mindig most is sikerült érdekes témára rámutatnod!
        Szokásomhoz híven hagy hívjam fel az érintettek figyelmét arra hogy-e fene nagy kongatásnál egyszerűbb módszer is van!(A ,,művelt"Nyugaton rendszeresen gyakorolják!T.I: a szabályok betartása!!!!.......vagy ha nem ,hát viselni kell a következményeket!)Unos-untalan írom hogy ez évben kezdtem a 46-ik évemet mint motoros és 43-ikat mint autós,de még soha!!!!Ismétlem:SOHA!Nem fordult elő hogy érdemtelenül szabtak volna ki büntit rám!(nem tom hány km-t mentem életem során!?!?.....de jó lenne ha annyi százasom lenne ahány ezret!)
        Igrich kollégának!ÉLJEN Május1!Bizony éljen!!!Hiszen az az ÉN és itt még sokunk megtisztelő ünnepe!(A Csepeli gyárban közel 15-évet dolgoztam!Míg a gengszter váltás tönkre nem tette!)
        Na jó megyek havat seperni!(.................meggondoltam!Tisztítsa el aki szétszórta!)
        sepy, Lemezjáték és 6 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          Gyerekek! itt egymást ünnepelhetnénk! Ez toborzó, nem sérelem oldal! Menjünk mármájuselssejézni együtt, politikai hacacárék nélkül. Ha a rendezvény ezt a hozzáállást megtartja. együtt lehetünk. Akár lehetne egy fórumos szekció. Adminok tessenek ráharapni!

          Komment


            #6
            Vagyunk itt egy páran melósok!...........és itt most nem csak a kétkezieket értem!(Én becsülöm a szellemi munkásokat is!Kivéve ha az össz teljesítménye abból áll hogyan lehet a kétkeziekről minnél több bőrt lehúzni!)Mert a Csepeli értelmiségiek 88,79%-a csak ehhez értett!Volt olyan fejlesztő főmérnök(?)aki sehogyan sem értette hogyan tudtam az eszterga gépemre mechanikus másolót készíteni!(DE jó pártag és nagyszerű norma csökkentő volt(vagy növelő?!)Szívesen megyek Csepelre a Pannónia talira.....persze csak ha az öregecske rozoga ETZ-mel odaengednek!
            Éljennek a melósok!(nem a munka mert azt nem ünneplem csak kerülöm!)

            Komment


              #7
              Szívesen megyek Csepelre a Pannónia talira...persze csak ha az öregecske rozoga ETZ-mel odaengednek!
              Odaengednek, lásd még az eredeti oldalon a felhívást:

              Pannoniatal

              Meg egy mókás video. Nekem nagyon tetszik, nézd meg Te is!

              Kezd

              Akkor hajrá!

              Komment

              Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X